.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз нещо се навих да си пробия езика. Според вас ще ми ходи ли там обица? (мои снимки предполагам сте виждали - аз съм пускала много, а ако не сте ще пусна). :д

Колко време ти отне разширяването и какви странични ефекти имаше?

Здравейте : ) имам проблем с обицата ми на пъпа и моля ако може да ми дадете съвет.. имам обичката от вече 3 седмици (това ми е второ пробиване, при първото кожата ми изтъня и трябваше да я махна) и от 2 дена на кожата ми между двете топчета (където ми е белега от първото дупчене) имам нещо като подутина или пъпка незнам какво точно.. не ме боли обаче е зачервено , трябва ли да го мажа с нещо или само ще се махне ? ето и снимка http://tinypic.com/view.php?pic=1o4t5f&s=6 : (
    Последно редактирано от bubiinkaaa : 05-03-2012 на 14:36

Според мен отиди при човека, който те е пробил и искай компетентно мнение по въпроса, защото и аз имам обица на пъпа, но такова нещо не ми се е появявало и едва ли е нормално.

Май така ще направя при първа възможност само да не ми кажат да я махна отново :х мерси все пак

А, да те питам с какво почистваш мястото? :д

със спирт и след това с Вита-Мерфен това е нещо като крем така ми казаха да го почиствам

Недей със спирт. Той напуква кожата, мястото не може да зараства и също кожата изтънява. Ето от къде идва проблема ти с изтъняването.. Аз моя пиърсинг също първо го промивах със спирт, но после ми казаха да спра и започнах да го пръскам с оксикорд. От тогава не съм имала проблеми и се надявам да нямам, но за всеки случай в шкафа съм си складирала едно шишенце.. пък и за ушите си го използвам, защото там имам немалко обици и постоянно се възпаляват. :д

Е в момента не ми е изтъняла кожата (за сега) и дано да не стане по лошо, още първия път като се пробих се промивах с кислородна вода и ми казаха че от това е изтъняла и сега ми казаха да пробвам със спирт .. май и аз ще пробвам с оксикорд, но преди това трябва да отида при жената която ме пробива.. попринцип колко време трябва да се пръска или различно?

Ами не мога да ти дам конкретен отговор, защото например на мен ми забираше 2 месеца, но може при теб да не е така. Мисля, че за всеки е индивидуално.

Добре, мерси много, дано да се оправи

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    И аз да питам няколко неща .. Някой с industrial може ли да ми отговори: За колко време зарастна пиърсинга? От 0 до 10 колко болеше г/д ? Кое болеше повече :helix-a или anti helix-a? Колко време не можеш да спиш на съответната страна? Мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    ааа идеалната темичка да си задам въпроса :д http://prikachi.com/images/424/4560424O.jpg пиърсинга на устната може ли и да не е точно пиърсинг , ами да е нещо което да се слага, ако ме разбирате.. просто да не е пиърсинг ;д
    Ъъ магнитка обичка..халка? ако съм те разбрала ;д

аз пък да ви се похваля вчера се пробих под езика (sun)

Цитирай Първоначално написано от xhellokittyx Виж мнението
    Ъъ магнитка обичка..халка? ако съм те разбрала ;д

аз пък да ви се похваля вчера се пробих под езика (sun)
    Ауу, честито! Ако искаш може да дадеш снимка да ти видим езичето!

little-bad-girl мерси (sun) снимка утре ще кача ;р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си