- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за "Body Piercing" на едно място!
Ето снимка на моя пиърсинг http://prikachi.com/images/476/4562476T.jpg /преди малко не можех да кача, защото снимка беше много голяма обаче сега я изрязах и стана/.![]()
оо, благодаря ви милички! xhellokittyx от 8месеца ми е.
п.п.: Топчетата са от различни обици.
Вчера казах на мама за обичката..само където инфаркт не получи жената ;д иначе не ми каза нищо да я махам,а точно тфа очаквах още в началото..само ме пита боли ли,от кога ми е и така..прави ми се на сърдите нещо,но ще и и мине ;д
ее няма ли най-накрая да я направят темата важна ?!
Да, на мен ме болеше. Козметичката е приятелка на майка ми и ми сложи две обезболяващи/упойки (няма значение наименованието), но мен пак си ме болеше. След това предполагам знаеш всички неписани закони за след пробиването на пъпа, но хич не са леки като ти се наложи да ги спазваш. Иначе всичко е нормално като изключим факта, че два месеца забираше. Това е.![]()
Аз пък днеска си пробих веждата. Много ми харесва. Получи се много готино, обаче много кръв тече. Сега го промивам със спирт и е леко подуто. Надявам се това да е нормално. /ех, нямах търпение да се похваля ^^/
Махай спирта и взимай оскикор, че лошо иначе. Спирта само ще напука кожата ти и няма да може да зарасне мястото дълго време, докато ако пръскаш с оскикорд може би до 2 месеца ще е напълно възстановено мястото. Иначе за надутото е нормално, дори може да забира в началото обаче не се притеснявай, всичко ще се оправи ако си търпелива и не се плашиш.![]()
Кое е как да кажа по-болезнено и по-кофти пробиването на език или пъп? ;D
Не знам, защо искам да си пробия пъпа ама си викам аре не,аре да .... малко лигава работа, което не е типично за мене.
little-bad-girl честито ^^
sixtenfix езика е по-кофти,надува се в началото и фъфлиш,но пък е зарибено да си играеш с нея ;р
2. Каква е цената на продупчване на пъп в Пловдив? И обицата аз ли трябва да си я купя отделно или си е в цената?
И да ми препоръчате хубаво студио за татуси и пиърсинг в Пловдив,които да правят татуси и пиърсинг на под 18 без родител.?
Значи по принцип пробиването с медицинска обица е 30лв, а ако си носиш твоя е 15лв. Това важи за навсякъде, но не давам 100% гаранция, че и в студиото където ще ходиш ще бъде толкова. И за по-добре е да е с медицинска обица, защото тя е благороден метал, докато среброто и златото биха възпалили още повече или биха предизвикали алергия.![]()
Да попитам и аз баналния въпрос. Много ли боли? И също първите дни вярно ли,че ще отделя там някакъв секрет?