.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Мармаладените..

Имам проблем с момичетата от моя клас и никой не може да го реши. Предполагам във всеки 1 клас ги има така наречените кифли (познати са ви за нещастие), но поне аз не мога да ги накарам да си замълчат. Лигата им е безобразна. Мислят си че са най-най, че са в центъра на внимание, но са просто едни отчаяни същества търсещи внимание.
    Как постъпвате, когато въпросните индивиди прекаляват? Опитвам да им бия игнора, но просто не се получава.
    Имам чувството, че тия хора ми пият от силата всеки ден се прибирам с главоболие от училище....

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    За какво да се снишаваш до тяхното ниво? За какво ти е да се занимаваш с тях? Тъй наречените кифли, дори да ги нахраниш, пак ще мислят, че са най. Няма оправия, само нещо лошо да им се случи и като разберат, че живота не е само да си с хубава прическа, да ти се вижда гъза и момчетата след тебе да викат "Тая има страшно тяло" не е най-важното. Ще го разберат. Наистина им тегли игнора, няма смисъл.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на fenasf
    Бий им не игнора ами главата в чина им набий иначе няма оправия
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Съгласна съм и с двамата! Просто се надявам, да се усетят на коя планета са.. не само те, ами всички мислещи се за велики ;д Благодаря за мненията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си