.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Ще пречи ли?

Здравейте! Незнам дали темата е точно за този радел..Може да ви се стори малко глупаво,но искам мнение:

Значи мисля скоро да се записвам на някакъв вид танци:хип-хоп,спортни,но най-вече ми се иска модерен балет.Но в тези дни,през които съм неразположена какво да правя?Ясно-слагам си превръзка и отивам..но по време на тренировката няма ли да е малко неудобно,особенно както ми тече повечко.Ами ако има някакво концерти с костюми да кажем.И ако се паднат точно тогава.Имам една приятелка,която ходи на модерен балет(мисля там да се запиша) и на един концерт бяха по бели трика.Ако например потече,той концерта е 1-2 часа..ще стане страшен гаф.Може би не трябва да мисля чак за тези концерти,но и това го има..Но да кажем за репетициите-как ще карам 2 часа?Все пак си има и болки в стомаха..дали ще се чувствам удобно и сигурно,че при всички тези движения нищо няма да стане..и трябва да ходя,защото не може в месеца по 4-5 дена да остсъствам заради това..чудя им се на другите Вие как се справяте ??

Моля за съвет от хора с опит!
    Последно редактирано от naSsS : 03-25-2012 на 15:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си