.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ще пречи ли?

Здравейте! Незнам дали темата е точно за този радел..Може да ви се стори малко глупаво,но искам мнение:

Значи мисля скоро да се записвам на някакъв вид танци:хип-хоп,спортни,но най-вече ми се иска модерен балет.Но в тези дни,през които съм неразположена какво да правя?Ясно-слагам си превръзка и отивам..но по време на тренировката няма ли да е малко неудобно,особенно както ми тече повечко.Ами ако има някакво концерти с костюми да кажем.И ако се паднат точно тогава.Имам една приятелка,която ходи на модерен балет(мисля там да се запиша) и на един концерт бяха по бели трика.Ако например потече,той концерта е 1-2 часа..ще стане страшен гаф.Може би не трябва да мисля чак за тези концерти,но и това го има..Но да кажем за репетициите-как ще карам 2 часа?Все пак си има и болки в стомаха..дали ще се чувствам удобно и сигурно,че при всички тези движения нищо няма да стане..и трябва да ходя,защото не може в месеца по 4-5 дена да остсъствам заради това..чудя им се на другите Вие как се справяте ??

Моля за съвет от хора с опит!
    Последно редактирано от naSsS : 03-25-2012 на 15:55

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами можеш да поговориш с треньора/треньорката, да ходиш да се сменяш или да не играеш примерно. Ако е толкова силно ти тече, ако си девствена има тампони и за девствени. Стига да не ти е неудобно и т.н Това са хормони, не можеш да го избегнеш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ами и аз това си мсилих да помоля треньорката..малко ще ми е неудобно,но ще трябва да събера смелост...апък то по-голямата част от момичетата 100% вече имат..какво правят при тези обстоятелства...
    Последно редактирано от naSsS : 03-25-2012 на 16:03

Град
    Варна
    Ами намират начин. Не се притеснявай, като се запишеш, сподели с треньорката или с някое момиче да каже, тя как се оправя в такъв случай. Може би слагат някакви допълнителни дрехи, знам ли. Но ако ти тече множко, поне на тренировките трябва да се сменяш често, защото с тези разпъвания и т.н не е лесно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

anonymous708973
    Guest
    Тампони и проблемът е решен. Ако не си пробвала, пробвай. Идея нямаш колко е удобно.
    Аз едно време им се чудех на плувкините :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тампони и проблемът е решен. Ако не си пробвала, пробвай. Идея нямаш колко е удобно.
    Лекар ми е казвал, че от тампоните се появяват кисти, за това внимавай колко често ги използваш..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда. Веднъж пробваш ли с тампон, няма да пипнеш превръзка през деня. + има ги в различни размери.

На колко си?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    Лекар ми е казвал, че от тампоните се появяват кисти, за това внимавай колко често ги използваш..
    Зависи. Трябва да ги сменяш на всеки 4 часа, пък и по-рано, ако течението е силно. Най-много може да седят в тялото 6-8 часа, но аз никога не бих си го позволила. + Вкъщи и докато спя не използвам тампон.

Ми не съм много голяма..на 14 съм.Мисля,че не съм още за тампони,пък и нямам голямо желание да пробвам

Град
    Варна
    Ами по принцип не си и длъжна, можеш да намериш и друго решение. Ако се страхуваш, че ще ти стане нещо, както казах има и тампони и за девствени, предполагам, че си.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от naSsS Виж мнението
    Ми не съм много голяма..на 14 съм.Мисля,че не съм още за тампони,пък и нямам голямо желание да пробвам
    Не си дете. Има тампони, които са много малки по размер и въобще не се усещат. Ще ти решат проблема като стои та гледай. Иначе недей да се записвай въобще на балет.

Голям фен Аватара на cheburashka
    значи танцувам 10 години, когато съм неразположена и са ми първи дни и ми е некомфортно, просто... как да ти обясня, "маркирам" хаха, превод - не се напрягам много, един вид просто присъствам на репетиция, но не танцувам много, просто играя за място, не знам дали ме разбра хахаха. а много е гадно като се случи на концерт, но к'во да се прави, ние например на сцена под костюма задължително сме с бежово бельо, защото не прозира, не се личи на никаква светлина, някои носят превръзка с един чифт бельо и отгоре друго илиии другият вариант - тампон и понякога и превръзка, ако и кръвотечението е по-силно и ги страх от гафове и така, спокойно, не е толкова страшно

не знам дали си ме разбрала, ако има нещо - питай

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Давай смело с тампоните, стига да ги сменяш често никакъв проблем няма да имаш. Аз от както почнах да ползвам бях с Normal, но ако толкова се притесняваш си вземи тези, които са Mini.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз ходя на балет и съм изпадала в такава ситуация. Спокойно не е толкова страшно като си в цикъл да си на тренировки. първите дни в които ти е по-обилно просто ще помолиш да не ходиш или да не правиш шпагати и други движения, които ти увеличават кървенето. Спокойно.. госпожата ще те разбере.. и тя все пак е жена.. На концерти толкова издържа се.. ако е тооооолкоова зле..просто казваш, че ще пропуснеш концерта и толкова..
    Записвай се смело.. и спокойно с това.. не е това проблема.. И знай, че това ще ти коства доста усилия и тренировки.. много много труд ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Аз също ходя...но не ходя,когато съм в цикъл. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си