.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Не смятам да работя цял живот в Кауфа... но към момента ме устройва...
    Трудно ще изкарам и висше, понеже не мога да чакам мама и тати да ми дават пари, понеже нямат
    Баща ми е пенсионер, майка ми е учителка и взима по-малка заплата от мен... Ако напусна работа, после и да искам не мога да си намеря друга до лятото най-рано, понеже тогава започват сезонните, но каква полза от 3 месеца и после пак да се чудя от къде да взема някой лев... докато в момента си имам пари, помагам и на майка ми когато се наложи и т.н.
    Не всеки е роден в семейство което има пари и може да цоцка докато стане на 30
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Евала за което! Но гледай да ги завъртиш тези пари , не само да ги харчиш. Иначе напълно те разбирам.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    ^ Да, или най-малкото събери 2-3000, и изкарай задочно нещо, там таксите са ниски. И да поясня, темата не е с цел заяждане или някакви лоши чувства, просто ми стана интересно.

Кипи трябва да ти е пределно ясно , че няма такъв човек дето да му се работи.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Кипи трябва да ти е пределно ясно , че няма такъв човек дето да му се работи.
    Патрокъл! Има, вика им се работохолик ... ако зависеше от мен, и аз щях да работя, ама нашите ме навряха в университет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си