.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Маца, бъркаш тва, че си интелигентна и схватлива с това, че си зряла и че разбираш нещата, вникваш в тях.
    А ти не си зряла, ще ме извиняваш, нито вникваш в нещата.
    На теория всички сме много умни, а на практика докато не изпиташ нещо, няма как да казваш, че з н а е ш проникновено за това нещо (каквото и да е.)
    Няма лошо да си по-зряла от връстничките си. Напълно ти вярвам, щом и други го казват. На мен самата постоянно ми го казват - че съм по-зряла, по-улегнало мисля и т.н. Но аз пак не се имам за много зряла в сравнение с по-големите, щото по душа си оставам 18-годишна, както ти по душа си 15-годишна.
    Имай предвид, че сега, дето си по-умна от връстничките ти, звучиш нелепо с твърдението, че си "наясно с живота", а какво остава за съученичките ти (ако действително са по-незрели и лигави от теб.)

Проблема с умните 14-5-6-годишни е, че при вас това "наясно с живота" е една теория, суха теория. Обръщам се към теб не да се заяждам, а защото ти твърдиш, че си наясно с живота. Твоите съученички са толкова незрели, че не си мислят за това. А между другото, напълно те разбирам. Подлъгваш се по това че си умна, и това ти дава илюзия, че можеш да претендираш за зрялост и т.н. Не че искам да ти режа крилцата, но това не е така, и дори не е толкова лошо. Разбирам те напълно.

И аз на 14 допусках, че е възможно мои връстнички или пък аз самата да разбираме ако не повече, то поне толкова, колкото каките. Но това не е така.
    Има си някои неща, които се усвояват само с годините. Дето се вика - една година е много акъл. С всяка изминала година човек пораства и поне малко помъдрява, дори най-тъпия такъв. Освен ако не е ретард, психично болен и т.н. Та тъй, става му ясно, че има още много хляб да яде, много още да се изучи.
    Няма я тая опция пубертет да разбира повече от 20-годишна или дори "колкото". Каката поне е минала всичките тия филми, в които се вкарва детето. А тва дете много често дори не разбира, че живее във филм. (!) Пубертетска му работа!
    Вярвай ми, и аз съм си мислила, че съм по-зряла, по-готина, и че не постъпвам "тъпо" като другите ми съученички, че едва ли не, не карам пубертет, а сега от дистанцията на времето виждам, че просто съм била малко по-умен тинейджър. Умен в смисъл, че съм се отличавала с някакъв интелект, ама не и умен като "знаещ какво прави", "наясно с живота" и т.н. Пубертетът те прави глупак в един или в друг аспект.

Ама тия неща се разбират по-късно.
    Няма такава опция едно хлапе да вниква по-проникновено в живота от 20-годишния човек, който все пак вече има някакъв опит в живота и е минал пубертета. И да има такава опция, шансът е толкова нищожен, че изключението потвърждава правилото. Просто при вас всичко е суха тренировка, суха практика. Ти уж си наясно с човешките отношения, да кажем, четеш за тях и т.н. Четеш за секса, четеш за психологията, знаеш на теория какво би се харесало на едно момче, ама тия неща не ги преживяваш; Не си минала още връзките, сериозните проблеми, не си бачкала, как може да си по-наясно с живота от някой, дето тея неща ги е минал?

Въобще не се заяждам, нито те нападам. Не бързай да порастваш, нито да си "наясно с живота". Голям чар си имат и типично пубертетските обърквания. Не се затормозявай със "зрелост", и без друго тя не се придобива по лично усмотрение ("искам да съм зряла, ще бъда!" - каза 14-годишната), а с времето. Като зреенето на плод.
    Никой плод в природата не зрее ТВЪРДЕ преждевременно. Така че, 14-5-6 годишни "узрели" като каки - нц. Умни, способни и кадърни деца - да, но зрели, вникващи в живота - категорично не.

В заключение това може да се каже и за нас, близо 20-годишните, които евентуално бихме могли да се подлъжем, че нещо разбираме от живота.. Я по-добре да питаме 30 или 40-годишните (:
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ....
    Добре че се намери един да го напише. Браво!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Да се снимаш за любимия човек - окей...
    Но да се снимаш, за да ги качиш във Фейсбук, Лимпа, Импулс, Муцунки и пр. с цел някакви загорели чек*джии да ти пишат колко си секси.. е, това не го разбирам.. ;/ може би съм старомодна, знам ли..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    Защо е толкова важно да се докажат като по-големи чрез тези снимки като могат да го направят и чрез знания?
    .. защото второто им липсва.

Голям фен Аватара на reperw
    такава е модата

Момичетата , които нямат какво друго да покажат , като качества , знания , доброта , красота и др. просто се опитват да привлекат вниманието със това , което момчетата харесват ... Момчетата ги харесват заради тялото им , а не заради това как изглеждат , какъв характер имат и какво сърце носят .. Това са отчаяни малки момиченца , които търсят внимание и особено голям брой харесвания на снимките . " Тяло пречиш ми , искат тебе не мен ... "

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Абе бях си качила една снимка на гърба преди известно време и веднага почнаха коментари за тва ква "курва" съм ама такива пикли да си снимат циците и гъзовете....

Мега фен
    Град
    Earth...
    98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    98 набор какво точно ще покаже с тази гола снимка? Не е лоша идея... Направи си 1 таква, качи я в интернет и след 15 години като решиш, че искаш да започнеш така по-престижна работа някой като мене ще ти метне резюмето в кошчето на секундата...

Веднъж качиш ли я тази снимка в интернет никога няма да изчезне от интернета. Не знаеш какво кой за какво ще я използва тази снимка...
    С риск да прозвуча смешно те наистина имат какво да показват, но не разбирам защо да го правят? Хубаво имат го обаче трябва ли всички да го виждат? Е, за това пуснах темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си