Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
Точно така.

И подобно мислене тип 'Космополитън' (типично женско и малоумно) е много грешно - "Аз съм си хванала путка за гадже, но хайде сега да го накарам да се прави на мъж и да се бори за мен". Сульо и Пульо могат да го манипулират и да му моделират мнението, както си искат и се очудваш, че не се е борил. (Може и да не е имало за какво.) А ти как се бори, бе, мойто момиче? Като скъса с него? Ама той е по-лош и ти никога не си го осъзнавала до сега? Ха-ха.
И да си се борила явно не е било, както трябва, а той щом е толкова податлив (няма как да не си забелязвала това качество у него) и лоялен на приятелките си, не знам как си имала такива очаквания...

Добре де.. Чакайте сега ... Какво значение има това какво е ставало във връзката ни с бившия и кой за кой се е борил? ... Смисъл разбирам те какво ми казваш, обаче мисля , че това какво е ставало тогава няма абсолютно никакво значение в момента... Ние си знаем кой ,как и за какво се е борил , кой в какво е успял, в какво не е, какво си е струвало и прочие.. Ок до тук добре, но нито има връщане назад, нито нещо може да се поправи.. Просто каквото и да е било вече е свършило, а и това не е целта на темата... А ако пък става въпрос да се бори сега за мен бившия ми въобще не искам нещо подобно...Нито пък от настоящия... Иначе благодаря за отговорите и на 2те