- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- skusan prezervativ
Zdraveite, v4era pravihme seks s priqtelq mi. Napravihme go s prezervativ i toi svyrshi i sled 5-10min si sloji drugiq prezervativ i se sk1sa sled p1rvata minuta i mnogo sme pritesneni i sega se pitam dali da piq escapelle
Паааааак ли бе...
Кирилицата е задължителна!
Не пий Ескапел, сметни си овулацията. Такам, научете се как се слагат презервативи и не правете секс,ако не си достатъчно навлажнена , за да си нямате проблеми в презервативи! Едва ли си бременна, направи си тест ,ако искаш. Все пак бебетата не стават толкова лесно, така че...
Пак: Попрочетете тва онова,тръгнали да правят секс,ама грам култура...
maDamn
Няма смисъл бе хора,не е свършваллллл в тоя скъсания, откъде скорост да оплоди яйцеклетка,яйцеклетка която може би никаква я няма... НЕ ПИЙ ЕСКАПЕЛ!
maDamn
Не пиша във форума за да ми се нахвърляте, не ми е редовен цикъла, единствено се притеснявам от това да не е останала в трабичката му сперма..по презерватива мисля, че нямаше следи от сперма единствено усетих като се скъса
То,ако не се е измил или изпишкал - ще има. Но пак- за да се оплоди яйцеклетката на спермата и трябва скорост...тъй че. Стой си на гъзето , чакай да ти дойде, ако не- има тестове на surecheck и след 7 дни.
maDamn
не се е мил нито е пишкал, минаха около 5-10 минути след първия път, омекна му, поиграхме си малко и си сложи презерватива и се скъса...мисля, че вероятността е малка, но все пак
Мисля, че трябва да пишеш на кирилица темите си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.