кани на разходка/мач/някаква игра тези пичове от класа ти, с които се разбираш най-добре. нали си фурия, около теб сигурно кръжат приятели. почнете да излизате. спретнете си една мъжка компанийка.
малко по малко ще се сдружавате все повече, та сигурно и за момичета ще почнете да си говорите.
и ще си давате някви съвети, ще си измисляте тактики и т.н.

аз малко не разбирам ти за какво питаш последно? как да се откъснеш от компа и да почнеш да излизаш "малко по малко с авери" или как да се сближиш с момиче?
според мен първо трябва да уредиш въпроса със социалната среда. да излизаш и извън училище, да си заформиш приятели (съучениците са добър вариант). отлепи се от компа и от цъкането на игрички, ако смяташ да ставаш социален, честно.
иначе ако не ти пречи да си по-усамотен, продължавай да киснеш у вас и да играеш.
ако нещата с класа ти не са ти достатъчни - тръгвай на курс по нещо, което ти е интересно - фотография, някаква наука, спорт... ти си знаеш.
но според мен първо трябва да си осигуриш постоянна приятелска и социална среда, а после да мислиш за момичета.
с тях е по-лесно.. уж но ти трябва някаква основа.

коя ще те хареса без никакви приятели, самотник-геймър. не са много големи шансовете. а и явно не ти е в природата, щом не ти харесва ежедневието ти (прибираш се у вас и цъкаш..)