- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето променя
От много мислене, една патка умряла. Колкото повече задълбаваш, толкова повече допускаш да се самосъжаляваш, което води до по-голямо..антисоциализиране? Млад си, тепърва ти предстои да си изживееш най-хубавите години, няма смисъл да си набиваш такива идеи в главата. Къде е писано, че като един или два пъти не ти е провървяло, ще продължава да се случва? Да не би да си дамгосан??
Горе главата. Мисли позитивно и не си позволявай да изпадаш в такива състояния. Много е тъжно, когато толкова млад човек говори и мисли по този начин.
Когато си избиеш тези мисли от акъла, започни да излизаш (отново?) с приятели. Ако са се отдалечили от теб, докажи им, че светогледа ти е станал същия, като преди (с малко промени, разбира се).
хах и аз съм лъв, но тъй като съм в същото състояние като теб ми казват, че не съм истински лъв, а мачекакто и да е, виж сега трябва да се стегнеш излизай, радвай се на най-малкото, прави си разходки в паркар, защото природата помага, срещай се повече с хора и стига си мисли и се сещал за това момиче, просто не гледай миналото, а живей тук и сега, защото някой ден ще съжаляваш за пропиляното време, а пък може би това ти е период на самосъзнаване, тези периоди ни учат на много неща, но колкото и да мислиш не забравяй да живееш и горе главата, а и все пак си лъв стяга се
)
Не съм чела предните мнения, освен за зодията ти
Аз мисля, че трябва да започнеш да общуваш повече с хората, за мен комуникацията е важна, защото говориш и научаваш много неща от тези около теб. А и така все ще срещнеш някое момиче. Това че с предните е било неуспешно, не значи че и за напред ще е така. Аз също много съм се разочаровала ии на моменти се отчайвам, ама сега.. на по 19 сме, живота е пред нас. Замисли се дали ти самият не си обърнал гръб на света ии затова да не ти се получават нещата. Гледай напред, ще срещнеш някоя която те заслужава надявам се.
Иии все пак да не забравяме теорията, че "хубавите ябълки прасетата ги ядат.." до една степен е вярно, според мен, но принципа също е и проба-грешка. Пробваш, пробваш.. е все някога ще стане.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има по важни неща в живота от жените. На първо място това си ти самия. Работи върху себе си, усъвършенствай се, учи, образовай се и т.н. И така живеейки си, един ден ще срещнеш спътника в живота. Повтарям, не просто жена, а спътник в живота.![]()
Не си ненормален нито нещо от сорта! Всеки го е страх да не бъде наранен ..! Всеки ! Дори и най-големите свалячи ! Виж , просто се отпусни ! Живей си живота .. не става дума само за момичетата .. излизай с приятели , забавлявай се .. защото времето лети и ще съжеляваш за изгубеното .. а колкото до момичетата .. споко .. на всичко му идва времето ! А ти бъди с отворени очи и търси любовта ! Не чакай тя да те намери .. !И .. ей , пич .. голяма грешка правиш като оставаш живота да ти се изплъзва .. на 19 си !!!!! Прави каквото искаш ! Живота е хубав заради спомените
Отпусни се , раздавай го по-позитивно и бъди по-отворен към света . . успех !
![]()
Не е нормално. Но ако те устройва такова съществуване, никой нищо не може да ти каже. Все пак какво е "нормално" и какво не, са субективни понятия.
Кога преди? Преди какво? Ако успееш да си отговориш на този въпрос, ще ти е по- лесно да разбереш откъде е дошла промяната. Нещо е провокирало у теб това чувство на безпомощност. Ние не можем да ти кажем какво. И не мисля, че това е мацката от преди пет години.
Спрямо нея не изпитваш вина. Ти обвиняваш себе си, самоизмъчваш се и се наказваш. Себе си, не нея. Всичките тези емоции трябва да се превърнат в действия. Направи нещо. Иначе ще продължаваш да се измъчваш.
Тук има логика. Хубаво изказване. Но не си щастлив.
Страхът ти е неоправдан и нелогичен. Все едно да кажа - страх ме е да излизам, защото може да ме блъсне кола. Възможно е, но е лишено от смисъл. Едно клише - ако те е страх от нещо, направи го.
Темата за вината обаче е интересна. Не е присъщо на здравите хора да чувстват вина без причина. Усещането за вина не е вродено, винаги има причина. Помисли каква е в твоя случай.
Временно е това състояние. И да, променил си се. Но това не означава, че не можеш да продължаваш да се променяш. Щом искаш, направи всичко, което можеш, за да го постигнеш. Замисли се какво си искал винаги да направиш и все още не си и го направи. Пробвай нещо ново. Или нещо старо. Просто прави нещо.
Съвет: ако се чудиш за какво да мислиш, мисли за себе си. Не за някоя си стара любов, или нова любов, не за приятелите си, нито за средата. Влюбил си се, наранили са те, страдал си - това е животът. Не се обвинявай, че си сгрешил (?), а прави нови грешки.
П.С. Нямаше да пиша, но като видях, че си лъв, не се стърпях. Ей, момче, я не излагай зодията ни, а се стегни. Какви са тези работи? Млад, здрав, корав, а тръгнал да се жалва. Замисли се над мненията в темата и се вземи в ръце.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
на мен ми е интересно тия философи, които раздробяват някакво голямо мнение на малки цитатчета и дават акъл. за какво си играете, не знам. има ги във всеки форум и много ме дразнят ебати, все едно сте по-големи капацитети, че експертни мнения все едно пишете като декомпозирате проблема на съставни части и давате по съвет на всеки цитат
вземете се спрете! не сте компетентни толкова![]()
assd Колко си ми жалък горкичкия..
Правиш се на умен, ама не ти се получава нещо. (тип "знам всичко за живота") blahhh
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Хах, тези бабешки истории със зодиите са доста забавни.Иначе по темата-намери си някакво хоби и си прави кефа, без да ти пука много...Най-добре някакъв екстремен спорт, който да ти взема цялото внимание, за да нямаш време да се замисляш за глупости.Тъкмо и ще се запознаеш с нови хора, с които имате теми за разговор.С две думи-бъди по-голям егоист и не се замисляй толкова много за другите!
...времето променя... ВЯРНО Е!.. нямам какво повече да кажа..