.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Това че не съм ти познала зодията, е срам за мен. :д
    Но не пренебрегвай съвета ми тогава все пак. Той пак си важи за теб.

Ми, shipaidurmen ... какво да ти кажа, нещо като опит с доста раци. С много малко съм се разбирала, а голяма част от тези, които знам, са си точно мрънкала и жалки хора. Помня един щеше да се самоубива за мен, хаха. Мрънкала и половина, в един хумористичен хороскоп пише, че тоя знак е "роденият неудачник". И наистина, някакви мрънкала едни такива, негативни, с комплекс за малоценност Хич не ги обичам мъжете-раци. А, и са столкъри. Поне за 2ма столкъри се сещам.. въй. Тва мъжа рак е нещо странно. И все пак има кой да ги търпи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Това че не съм ти познала зодията, е срам за мен. :д
    Но не пренебрегвай съвета ми тогава все пак. Той пак си важи за теб.

Ми, shipaidurmen ... какво да ти кажа, нещо като опит с доста раци. С много малко съм се разбирала, а голяма част от тези, които знам, са си точно мрънкала и жалки хора. Помня един щеше да се самоубива за мен, хаха. Мрънкала и половина, в един хумористичен хороскоп пише, че тоя знак е "роденият неудачник". И наистина, някакви мрънкала едни такива, негативни, с комплекс за малоценност Хич не ги обичам мъжете-раци. А, и са столкъри. Поне за 2ма столкъри се сещам.. въй. Тва мъжа рак е нещо странно. И все пак има кой да ги търпи.
    my love ;D много се задълбочаваш с тези зодии..

Не вярвай на всичко,което пишат за зодиака
    Друг е въпроса ,че има хора ,които въобще не си приличат със зодията си
    И аз като имах един приятел като малък - за да направи нещо трябва да му го кажех на обратно ... ;D
    иНАЧе рАците притежавате всички качества на зодиите и са много ,много чувствителниии ужас ... ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си