.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Струва ми се, чи причините за състоянието ти са по-дълбоки от просто тези две момичета. Това вече е предразположение на характера към апатични и меланхолични състояния, а момичетата са само повод и предпоставка. Трябва да намериш начин да се оттласнеш. Намери нещо ново, което да те насити с достатъчно по сила непознати или позабравени емоции или хоби, в което да можеш да вложиш цялата си енергия дотам, че да пречупиш апатията. Отново да имаш страст в себе си, интерес, нещо, заради което да намериш смисъл и нужда да говориш. И не говоря за нова любов. Обърни се към изкуството например, старай се да научаваш повече, развивай самия себе си, постави си цели и амбиции, опитвай се да постигнеш нещо и си наложи да влагаш колкото се може повече от енергията си.Отърси се от старите емоции, които те влекат надолу. Ей тъй, от любов към себе си. Не щяла да бъде с теб, не се борила за теб-махни я. Другата се подиграла- остави я пасе.

jghgh, ще се опиташ ли да познаеш и моята зодия? Хич не се заяждам, наистина. Просто ми стана дооста интересно.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    jghgh, ще се опиташ ли да познаеш и моята зодия? Хич не се заяждам, наистина. Просто ми стана дооста интересно.
    аз бих, защото си ми направила впечатление.
    първо си помислих, че си стрелец, но си изразено рационална. затова залагам на телец, макар да мога да допусна и нещо по еголюбиво.

по темата:
    авторът се нуждае от обожание, едно своеобразно идолопоклонничество, култ. в природата му е, за да се чувства значим и важен ((о)ценен). решенията са 2: 1) да си намери някой, който да го почита както подобава и/ли 2) да се впрегне в самоусъвършенстване, интензивно и вечно гонене на Идеала, да катери върхове, докато сам не задоволи огромното си его. това е.
    -
    под черта:Д : изкривената представа за честност - аз давам толкова, затова следва да получа същото количество+качество, в живота не върви;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си