От много мислене, една патка умряла. Колкото повече задълбаваш, толкова повече допускаш да се самосъжаляваш, което води до по-голямо..антисоциализиране? Млад си, тепърва ти предстои да си изживееш най-хубавите години, няма смисъл да си набиваш такива идеи в главата. Къде е писано, че като един или два пъти не ти е провървяло, ще продължава да се случва? Да не би да си дамгосан??
Горе главата. Мисли позитивно и не си позволявай да изпадаш в такива състояния. Много е тъжно, когато толкова млад човек говори и мисли по този начин.
Когато си избиеш тези мисли от акъла, започни да излизаш (отново?) с приятели. Ако са се отдалечили от теб, докажи им, че светогледа ти е станал същия, като преди (с малко промени, разбира се).
хах и аз съм лъв, но тъй като съм в същото състояние като теб ми казват, че не съм истински лъв, а маче както и да е, виж сега трябва да се стегнеш излизай, радвай се на най-малкото, прави си разходки в паркар, защото природата помага, срещай се повече с хора и стига си мисли и се сещал за това момиче, просто не гледай миналото, а живей тук и сега, защото някой ден ще съжаляваш за пропиляното време, а пък може би това ти е период на самосъзнаване, тези периоди ни учат на много неща, но колкото и да мислиш не забравяй да живееш и горе главата, а и все пак си лъв стяга се)