Пичове тъй като е полунощ. Вече е 8 март за това ще ви разкажа накратко една жалка картинка. Миналата година харесвах едно момиче. Беше от съседния клас. Нейната най-добра приятелка е и на мене приятел за това уж си мислех, че ще се получи. Много ....ама много харесвам това момиче. И така по същество. Миналата година предложих на това момиче по най- неподходящия начин (смс) след което отговора беше ясен. Година след това се видях с двете на Баба Марта (на скоро) обменихме 2-3 думи и нещо ме жилна и просто не можех да сваля очи от нея. Докато се пребирахме приятелката и изпратихме и останахме само двамата. Сякаш езика си бях глътнал. Не продумахме нито дума и накрая аз и предложих да излезнем някаде, а тя ми каза че можем заедно да идем на следващия ден на даскало. Казах си и това е нещо, но така се стекоха обстоятелствата, че аз не можах да ида с тях. Преди час казах на приятелката и да идем на даскало ( в което си наумих 2 букета цветя и някаде кафенце и тъй като това момиче беше написало статия за 8 март в училищния вестник, намислих и убийствените комплименти ). Но приятелката и оказа да излезем. Хелпите това момиче много силно ми влияе. Дали ще намеря друг такъв шанс или да ида на даскало с букета в стаята и (което за мен не е проблем, не ми пука от никой. Но незнам как тя ще се почувства. Та дайте съвети. Моите приятели се изказаха в един глас " В един и същи камък не се спъвай! ". ТА помагайте защото това не ме задовалява.