.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Перманентно тату

Аз много се чудя дали да си направя на вътрешната страна на долната устна. Причината да си я направя там e, че не искам наще да разбират защото не ми дават,но се страхувам че като отида на зъболекар той ще ми я види и ще стане лошо :д .. ии да ви попитам знаете ли дали може да има някакви странични ефекти? Казаха ми,че може да се инфектира понеже е много чувствително място ии може да се стигне до там че да ми отрежат устната. Според мен това е глупост, ама знам ли.. Ии да ви питам знаете ли горе-долу колко ще ми струва.. аз не мисля че ще е повече от 15 лв.

Да си правиш татус на определено място, само защото не искаш някои да го види е глупаво.Изчакай известно време и си направи на място, което ти харесва.Все си мисля, че ще е повече от 15 лв. поне 50.

Аз искам не само, защото наще няма да я видят ами и защото ми харесва там, пък и ме успокоява това, че дори и след известно време да не ми харесва, тя ще се махне все някога.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цената е някъде към 15-20лв. Ама устната ти се подува,така че голям шанс има да те хванат.

anonymous708973
    Guest
    Постепенно се изтрива.
    Една съученичка имаше/има там и нищо й няма на устната. Само не ходи в някое долнопробно място и гледай да отворят иглата пред теб.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цената зависи от студиото и града, в който живееш. Ако цените започват от 40 лева примерно, дори една проста буква да си татуираш, пак 40 лева, ще ти вземат.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    На моята приятелка й взели 10 лв, за да й напишат "Ботев".

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    И ако случайно ти излезе афта там какво правиш?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

ами нищо какво да правя? .. Мен ме притеснява друго, че като ми се наложи да ходя на зъболекар да не види татуйровката..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Е той няма какво да ти каже...В крайна сметка това си е твоята уста и ти така си си решила...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

ем да.. обаче аз ходя с наще на зъболекар ии... ама да се надяваме че е готин и ще ме разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си