.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

нещо с което да я зарадвам

Здравейте,пиша ви относно рождения ден на приятелката ми. Заедно сме от скоро и не знам какво ще и хареса.Не искам от вас да изберете подарък,искам просто да ме насочите.Просто добри идеи за подарък на момиче.Просто ми подскажете малко с какво бих могъл да я зарадвам, какво би харесало на 1 момиче. Благодаря ви :P

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Бижу някакво, цвете, книга, албум...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи от момичето, от интересите и характера й.

От колко скоро сте заедно? На каква възраст е? Какво харесва? Хобита и интереси?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Няколко романтични жеста от твоя страна биха я направили щастлива.х ) Отидете някъде сами, на някое хубаво местенце, гушни я, кажи и, че я обичаш и поднеси подаръка, което ще избереш.

Ако има свободно време може да и подариш 2 папагалчета. Много са сладки, а и са знак на силната любов.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е те са отскоро заедно, а и папагали, не знам. Голям букет и някакво колие/гривна, примерно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

anonymous708973
    Guest
    На колко става?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    колие с формата на сърце ама златно/сребърно .. даже може с нещо гравирано отгоре. Така тя ще разбере, че е наистина специална за теб ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си