.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да го накарам да ме забележи?

Охх.. знам че ви е писнало от такива теми, но се опитвам да го накарам да ме забележи. Защо момчетата харесват само тези момичета които се закачат и се държат като к**ви с извинение.. трябва ли и аз да започна да се държа така?!

Голям фен Аватара на darsit0

Re: Как да го накарам да ме забележи?

Цитирай Първоначално написано от tequilasunrise
    трябва ли и аз да започна да се държа така?!
    в никакъв случай
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    да
    GTA Stunting

Може би този човек не е за теб. Не търси вината в себе си .Всеки човек е харесван то0ва че някакъв си не те забелязва изобщо не трябва да те притеснява Гледай напред горе главата

Кирилицаа...
    ShtrudeL

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Свали си блузката - гаранция че ще впери поглед в теб

Вече как да му задържиш вниманието е тема на съвсем друг разговор

П.П. Тая тема скоро не бяхте я пускали (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Вече как да му задържиш вниманието е тема на съвсем друг разговор
    не си я слагай обратно, би трябвало да му е интересно за известно време
    madafaka

Град
    В мислите на хората
    Подозирам че "известно време" не устройва авторката.

Dr. Gregory House

за части от секундата, не повече. Баниците са си баници и не играят важна роля, ако нЕмаш хубаво лице и тяло като цяло. То ако всичко опираше само до цици, момичета по 80 и 100 кила нямаше да са сами.

дефинирай що е то курвенско поведение. Според мен в момента избиваш(любимото ми! ) комплекси, 'щото някоя девойка ти е отнела възлюбения, само заради това, че е била смела, отишла е и го е заговорила, докато ти си си гризала ноктите в ъгъла и си се пукала от яд.

Мега фен
    Град
    Earth...
    метни някое паве по него

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    за части от секундата, не повече. Баниците са си баници и не играят важна роля, ако нЕмаш хубаво лице и тяло като цяло. То ако всичко опираше само до цици, момичета по 80 и 100 кила нямаше да са сами.

дефинирай що е то курвенско поведение. Според мен в момента избиваш(любимото ми! ) комплекси, 'щото някоя девойка ти е отнела възлюбения, само заради това, че е била смела, отишла е и го е заговорила, докато ти си си гризала ноктите в ъгъла и си се пукала от яд.

Не се сдържах, сори за спама
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Защо момчетата харесват само тези момичета които се закачат и се държат като к**ви с извинение..
    контравъпрос - Защо си си изградила мнение за всички ни по 2-3 момчета (всъщност са много повече, уви!) ?

отговора се крие във въпроса.. държейки се като к**ва, тя подсказва, че е лесна плячка... кой иска да му е трудно? (АЗ! )

бъди себе си, независимо дали тоя "ше го имаш" или не... не се превръщай в поредната лесна, заради някой коч

Определено ме накарахте да се посмея малко, но има и доста вярни неща. Историята е такава, че още лятото почти се получи нещо а аз си пропилях шанса. Докато той беше на почивка друго момче ми предложи.. виждахме се постояно и ми беше добре с него. Всъщност не се получи нищо.. Сега искам да си върна момчето, което наистина харесвам но не знам как. От доста време не сме си говорили на живо и не знам как да завържа тема.

Град
    В мислите на хората
    Е това е друго нещо вече

Ми засечи го някъде и... се заприказвайте за нещо. Квото ти дойде на ум, няма да е от толкова голямо значение, щото след 5 минути вече ще сте на друга тема и никой няма да помни първата такава. въпроса е да тръгне разговора

От там нататък,.... вече няма да е толкова сложно.

Dr. Gregory House

Определено ме накарахте да се посмея малко, но има и доста вярни неща. Историята е такава, че още лятото почти се получи нещо а аз си пропилях шанса. Докато той беше на почивка друго момче ми предложи.. виждахме се постояно и ми беше добре с него. Всъщност не се получи нищо.. Сега искам да си върна момчето, което наистина харесвам но не знам как. От доста време не сме си говорили на живо и не знам как да завържа тема.
    Кажи му "fancy a ?"

Не знам защо но ме е срам просто да го спра и да си говорим.. толкова е объркващо че сигурно ще занемея и няма да мога да кажа нищо..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    погледни се отстрани.. виж как стоят нещата - искаш да си го върнеш, ама се притистискаш да го заговориш... щото си щяла "да онемееш".. елоуел! Отиваш, заговаряш го, ако толкова те е бъзе, му пиши у скайп, явно такъв съвет искаш... щото освен смотания Скап и да го заговориш... или мишото "разузнаване" от приятели/ки не е успешен вариант...

Така е.. ще опитам. Мерси все пак

Изкрещи му "Хей задник" ще се обърне на 100 %

just kidding

xxxx
    относно за вниманието бъди себе си ако не му хареса чупката и продължаваш напред

Ми нещата започнаха да се оправят, мисля че имам шансссс :Д

Сложи си 800 кубика силикон , торба на главата и надпис "свободно".

Ако не е сляп , ест . Иначе има и по-прости начини . Каквото и да правиш обаче , не му се навирай постоянно под носа . Може да пробваш да подметнеш нещо смешно , когато е покрай теб . Разбери нещо , което харесва , и когато е на близо , "случайно" кажи на твоя приятелка , че харесваш същото . Препоръчително е наистина да го харесваш тва нещо , защото по-късно може да говорите за него . Не прибързвай .

Охх.. знам че ви е писнало от такива теми, но се опитвам да го накарам да ме забележи. Защо момчетата харесват само тези момичета които се закачат и се държат като к**ви с извинение.. трябва ли и аз да започна да се държа така?!
    явно да

Ако започнеш да се обличаш добре,ако си слагаш лек грим и си правиш хубави прически ЩЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ!Минавай покрай него,усмихвай му се..Бъди уверена!Всички казват,че външния вид не е важен...До някаде не е вярно , защото ако нямаш хубав вид никой няма да те забележи...Това е реалноста в днешно време
    Ako едно момиче се закача с момче,това не значи че е К***а

А относно това "бъди себе си" -Според мен щом те е срам значи нямаш достатъчно самочувствие...

Не е нужно на лицето ти да има тонове фон дьо тен и да носиш блузки с огромни деколтета, за да те хареса. Във всяко едно момиче има нещо красиво, уникално и специално. Ако той гледа само външния вид, значи не е за теб.

Голям фен Аватара на JuStElly
    На колко 12 години си и мислиш,че момчетата забелязват само момичетата,които се държат като ку*ви.Точно обратното е Щом не те забелязва или не си достатъчно красива, или не си достатъчно интересна,или не си търси гадже,или харесва друг тип момичета... Има много причини.Съжалявам,че съм толкова директна,но просто това е истината.Ако той сам не проявява интерес,не виждам как ще го накараш да го направи.

Човек трябва да бъде себе си и да се държи естествено!
    Колкото и да ти се иска няма как да го накараш да те забележи.Или те забелязва или не няма средно положение..
    ПЛОВДИВ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си