- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме забележи?
Охх.. знам че ви е писнало от такива теми, но се опитвам да го накарам да ме забележи. Защо момчетата харесват само тези момичета които се закачат и се държат като к**ви с извинение.. трябва ли и аз да започна да се държа така?!![]()
в никакъв случайПървоначално написано от tequilasunrise
ЖЕНСК0 СЪМ
Може би този човек не е за теб. Не търси вината в себе си .Всеки човек е харесван то0ва че някакъв си не те забелязва изобщо не трябва да те притеснява Гледай напред горе главата
![]()
Кирилицаа...
ShtrudeL
Свали си блузката - гаранция че ще впери поглед в теб
Вече как да му задържиш вниманието е тема на съвсем друг разговор
П.П. Тая тема скоро не бяхте я пускали (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не си я слагай обратно, би трябвало да му е интересно за известно времеПървоначално написано от valdesbg
madafaka
Подозирам че "известно време" не устройва авторката.
Dr. Gregory House
за части от секундата, не повече. Баниците са си баници и не играят важна роля, ако нЕмаш хубаво лице и тяло като цяло. То ако всичко опираше само до цици, момичета по 80 и 100 кила нямаше да са сами.Първоначално написано от valdesbg
![]()
дефинирай що е то курвенско поведение. Според мен в момента избиваш(любимото ми!) комплекси, 'щото някоя девойка ти е отнела възлюбения, само заради това, че е била смела, отишла е и го е заговорила, докато ти си си гризала ноктите в ъгъла и си се пукала от яд.
![]()
метни някое паве по него
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не се сдържах, сори за спама![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
контравъпрос - Защо си си изградила мнение за всички ни по 2-3 момчета (всъщност са много повече, уви!) ?Първоначално написано от tequilasunrise
отговора се крие във въпроса.. държейки се като к**ва, тя подсказва, че е лесна плячка... кой иска да му е трудно? (АЗ!)
бъди себе си, независимо дали тоя "ше го имаш" или не... не се превръщай в поредната лесна, заради някой коч![]()
Определено ме накарахте да се посмея малко, но има и доста вярни неща. Историята е такава, че още лятото почти се получи нещо а аз си пропилях шанса. Докато той беше на почивка друго момче ми предложи.. виждахме се постояно и ми беше добре с него. Всъщност не се получи нищо.. Сега искам да си върна момчето, което наистина харесвам но не знам как. От доста време не сме си говорили на живо и не знам как да завържа тема.
Е това е друго нещо вече
Ми засечи го някъде и... се заприказвайте за нещо. Квото ти дойде на ум, няма да е от толкова голямо значение, щото след 5 минути вече ще сте на друга тема и никой няма да помни първата такава. въпроса е да тръгне разговора
От там нататък,.... вече няма да е толкова сложно.
Dr. Gregory House
Кажи му "fancy aПървоначално написано от tequilasunrise
?"
Не знам защо но ме е срам просто да го спра и да си говорим.. толкова е объркващо че сигурно ще занемея и няма да мога да кажа нищо..![]()
погледни се отстрани.. виж как стоят нещата - искаш да си го върнеш, ама се притистискаш да го заговориш... щото си щяла "да онемееш".. елоуел! Отиваш, заговаряш го, ако толкова те е бъзе, му пиши у скайп, явно такъв съвет искаш... щото освен смотания Скап и да го заговориш... или мишото "разузнаване" от приятели/ки не е успешен вариант...
Така е.. ще опитам. Мерси все пак![]()
Изкрещи му "Хей задник" ще се обърне на 100 %
![]()
just kidding
xxxx
относно за вниманието бъди себе си ако не му хареса чупката и продължаваш напред
![]()
Ми нещата започнаха да се оправят, мисля че имам шансссс :Д
Сложи си 800 кубика силикон , торба на главата и надпис "свободно".
Ако не е сляп , ест . Иначе има и по-прости начини . Каквото и да правиш обаче , не му се навирай постоянно под носа . Може да пробваш да подметнеш нещо смешно , когато е покрай теб . Разбери нещо , което харесва , и когато е на близо , "случайно" кажи на твоя приятелка , че харесваш същото . Препоръчително е наистина да го харесваш тва нещо , защото по-късно може да говорите за него . Не прибързвай .
явно даПървоначално написано от tequilasunrise
Ако започнеш да се обличаш добре,ако си слагаш лек грим и си правиш хубави прически ЩЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ!Минавай покрай него,усмихвай му се..Бъди уверена!Всички казват,че външния вид не е важен...До някаде не е вярно , защото ако нямаш хубав вид никой няма да те забележи...Това е реалноста в днешно време
Ako едно момиче се закача с момче,това не значи че е К***а![]()
А относно това "бъди себе си" -Според мен щом те е срам значи нямаш достатъчно самочувствие...![]()
Не е нужно на лицето ти да има тонове фон дьо тен и да носиш блузки с огромни деколтета, за да те хареса. Във всяко едно момиче има нещо красиво, уникално и специално. Ако той гледа само външния вид, значи не е за теб.
На колко 12 години си и мислиш,че момчетата забелязват само момичетата,които се държат като ку*ви.Точно обратното еЩом не те забелязва или не си достатъчно красива, или не си достатъчно интересна,или не си търси гадже,или харесва друг тип момичета... Има много причини.Съжалявам,че съм толкова директна,но просто това е истината.Ако той сам не проявява интерес,не виждам как ще го накараш да го направи.
Човек трябва да бъде себе си и да се държи естествено!
Колкото и да ти се иска няма как да го накараш да те забележи.Или те забелязва или не няма средно положение..
ПЛОВДИВ