.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Защо тя се държи толкова лошо с мен ?!

Значи имам си най-добра приятелка, до преди 1 год се разбирахме перфектно, но изведнъж нещо й стана в последните 1-2 месеца и започна да се държи някво супер гадно с мен и с някои други хора. Незнам дали това е от пубертета или от нещо друго, нито съм е обидила с нещо нито нищо. Както си седим и например е питам нещо елементарно например : " Имахме ли 3 задача за домашно " - и тя веднага започва да ми се пули, се едно съм няква хваната от улицата, а не най-добрата й приятелка. Гадно ми става от мисълта, че аз се държа с нея добре, помагам й когато има нужда, давам й съвети, а тя вече дори не ме пита как съм. Имам чувството, че се интересува само от нейните си проблеми. Дори си мисля, че тя не ми е толкова добра приятелка, за колкото е мислех. Просто в последно време се държи с мен някво супер шибано ! В момента не си говорим ;xx Помогнете ми ! Дали ще се промени ?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Излезте двете и си поговорете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

опитвала съм с това, но НЕ ПОМАГА ! ; Всеки път се залъгваме, че ще се държи по-добре с мен, но това е за кратко и след това отново си прави квото тя си знае.. Дори на моменти имам чувството, че не се усеща кво говори

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Остави я да си прави, каквото иска. Пак ще опре до теб в даден момент. Предполагам имаш и други приятели, които заслужаваш вниманието ти.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Да, имам. Дори чак сега разбирам колко ми останаха истинските приятели. Благодаря Ти !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си