.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

mp3 multimedia player help

Здравейте!
    Скоро си купих едно мп3 плейърче, което не мога да разбера как се зарежда или да отвори папката с песни или тнт.
    В упътването на машинката, което е доста дребно ши нищо не пише, освен че usb кабелът служи за зарядно в компютъра и че побира 8gb карта памет.
    Така де добре, включвам го в компютъра (пишеше , че не му трябват драйвери, а го отваря, като флашка) и свети само червено. Вече почти 1 седмица ми седи включено в компютъра и все червено свети. Нито памет картата от телефона ми с песни отваря, нито се зарежда. Гледах видеоклипове със същият модел плейър и свети зелено и тн, някой, ако има такова или може да ми помогне, давайте вие сте. Ако нещо е неясно кажете да обясня... ето клип с плейъра http://www.youtube.com/watch?v=Lq_H7xDMnDk
    Цветослав Радков

Песните ги поставяй в главната директория на картата памет, а не в папки, защото може плеъра да не може да отваря и чете mp3-ки от папка! Това, че свети червено, като е включено в компютъра според мен е индикатор, че се зарежда самия плеър, а след като се зареди най-вероятно светва зелен светлодиод!

въпроса е че никога не става зелено дори и изнлючен от комп. все така седи.
    Цветослав Радков

отиди в магазина от който си го купила и кажи, че имаш проблем с playera и те веднага ще ти помогнат, но си земи там
    гаранцията

По интернет го купих.
    Цветослав Радков

от кой сайт по точно

еха.бг беше в някаква промоция
    Цветослав Радков

докладвай по някакъв начин !

Колко го взе?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имитация на iPod. Да не са имитирали и работата единствено с iTunes? Оригиналният iPod се зарежда само през него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си