.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Очна линия.

Препоръчайте ми хубава очна линия до 15лв. Моите и двете свършиха и сега реших да си взема нова,но се чудя каква. Ще се радвам да споделите от коя сте най-доволни вие

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Едната е тази с четка: http://static.traderscity.com/board/...Eyeliner-1.jpg Другата е писец: http://www.nisea-bg.com/images/items/3462.jpg Едните харесват повече четката, другите писец-а. Ако знаеш как да я слагаш, няма разлика. Цените им са около 4-5лв.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Пловдив
    Да,за слагането нямам никакъв проблем.Не знам сега мисля да си взема писец,но ще видим

Град
    Варна
    Ами при писеца, една грешна стъпка и се размацва много, поне така съм забелязала, но е удобно. Зависи и как си свикнал.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На Есенс очната линия като писателка, автоматична е и е нещо велико. оО Използвам я от няколко седмици и съм много доволна.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    На Есенс очната линия като писателка, автоматична е и е нещо велико. оО Използвам я от няколко седмици и съм много доволна.
    Коя точно на Есенс и на каква цена е? По принцип Есенс имат много хубави продукти, но не всички ги има в България.

И аз съм с две ръце за очната линия-писалка на Есенс.Наситена е и се нанася изключително лесно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Коя точно на Есенс и на каква цена е? По принцип Есенс имат много хубави продукти, но не всички ги има в България.
    4-5 лв е. Има я отдавна у нас, но трябваше доста време да чакам докато я взема, защото щом заредят в ДМ и почти веднага се изчерпваха бройките.

http://2.bp.blogspot.com/_UZUG7Bl_5C...1092010378.jpg
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Идеалната очна линия
    Около 5 лв, водоустойчива, лесна за нанасяне, какво повече ти трябва

http://www.nisea-bg.com/images/items/3462.jpg
    Любимата ми <3 Ползвам я вече година и съм страшно доволна. Много е икономична - някъде към 6 месеца издържам с нея, а си слагам почти всеки ден. Мисля че беше 3 лв.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Момичета, има ли някой магазин (в Сф), в който да се предлагат всички или поне почти всички продукти на essence, че където и да вляза все има по нещо, ама примерно аз за друго съм тръгнала..

Град
    Варна
    Не съм от София, но по принцип ако имате верига Елитис там има продукти на Есенс, но не всичко.

therichbitch не съм от София, но знам, че има магазин ДМ,там има доста неща на essence,а и съм чувала за някакъв магазин lily в София и там има козметика essence,ако имате Елитис и там мисля че има.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Мерси, гледала съм в ДМ, но понякога точно това, което търся, го нямат там, както и да е )

Иначе първата очна линия, която си купих, беше с писец, все си мисех, че по-лесно ще се нанася, но много бързо изсъхна, пък и се ронеше. А сега- с течната нямам такива проблеми, стои по- наситено някак си

Град
    Пловдив
    Взех си с писец на Ши.Дано да е хубава

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    http://www.nisea-bg.com/images/items/3462.jpg
    Любимата ми <3 Ползвам я вече година и съм страшно доволна. Много е икономична - някъде към 6 месеца издържам с нея, а си слагам почти всеки ден. Мисля че беше 3 лв.
    и аз съм с тази и тази съм ползвала и с четката , ползвам очна линия от сиг вече 2 -3 години и само на тези съм се спирала . Много са икономични пък и са както казаха и 3 -4 лева не повече
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Идеалната очна линия
    Около 5 лв, водоустойчива, лесна за нанасяне, какво повече ти трябва
    И аз съм с тази.<3 ;д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    4-5 лв е. Има я отдавна у нас, но трябваше доста време да чакам докато я взема, защото щом заредят в ДМ и почти веднага се изчерпваха бройките.

http://2.bp.blogspot.com/_UZUG7Bl_5C...1092010378.jpg
    И-Д-Е-А-Л-Н-А!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И-Д-Е-А-Л-Н-А!
    Лесно ли се слага и наистина ли е издръжлива?
    Можеш ли да пуснеш снимка на окото си с нея?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Лесно ли се слага и наистина ли е издръжлива?
    Можеш ли да пуснеш снимка на окото си с нея?
    Пантерче, страшно елементарно се поставя /може би заради това, че е като молив и че преди да мина на вариант очна линия, съм клепала моливи години наред и съм се усъвършенствала в поставянето/.
    Издръжлива е /дори и трудно се почиства/.
    Разгримирах се малко преди да ти видя поста, иначе щях да се снимам и да ти постна снимка. Надявам се, че не бързаш.

Много доволна съм. Писалката ми издържа по 5 месеца, цената е приемлива, не ми щипе/пари/не се обривам и за 5.30 лв е адски трайна.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^О,супер!Ще си я купя.Мерси,че сподели.

и аз мисля да взема щом така хубаво я нахвалихте :д

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз съм с тази.<3 ;д
    И аз съм с тази.. уникална е - обаче сгрешиш ли ии няма чистене.. цялото око наново

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Калпазанка, това е онази очна линия, която е като флумастер, нали? Наситен ли е цвета? Защото при тези очни линии-писалки съм забелязала, че стоят доста размито на окото, цвета е блед някак.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Калпазанка, това е онази очна линия, която е като флумастер, нали? Наситен ли е цвета? Защото при тези очни линии-писалки съм забелязала, че стоят доста размито на окото, цвета е блед някак.
    Точно като флумастер. Цветът е наситен- избледнява точно преди да свърши и така познавам кога трябва да си купя нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си