.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Взимаш един дилдо и започваш да буташ и ръгаш с все сила

Да отбележа че пенисът ми е 16 см и влиза почти половината и като закарах приятелката на гинеколог гинеколожката каза че има лека рана но ципата не е разкъсана и странното е че вместо да усеща удоволствие усеща болка

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е кат не си разкъсал нищо кво искаш да изпитва?! Блаженство! Направете го като хората,стига си мъчил момичето!
    maDamn

Аве човек улях се от смях събудих съседите Само с хуя ли знаеш да раскасваш ципа ве :X Пробвай с прасти с вибратор поне са прави И няма да заобикалят

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Една дИбела краставица и си ОК!

Сериозна съм!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Аве човек улях се от смях събудих съседите Само с хуя ли знаеш да раскасваш ципа ве :X Пробвай с прасти с вибратор поне са прави И няма да заобикалят

Y u so stupid?!
    maDamn

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от stopthepower Виж мнението
    Здравейте колеги,
    Имам проблем с разкъсването на ципата .С приятелката ми от 2 месеца се опитваме да го направиме но не се получава , поради тази причина че формата на пениса ми е изкривена.Пробвахме най различни пози но не се и не се получава.Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея и отива нагоре заради тазиси форма
    Моля да ме посъветвате какво мога да направя по този въпрос
    Лижи я докато почне да ти пари на езика. Тогава ще знаеш, че ципата се е подпалила и я няма.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Това трябва да свърши работа..
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

С къртач бре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си