- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кого бихте обърнали по голямо внимание ?
Здравейте, въпроса ми е следния на кого бихте обърнали повече внимание , към кого ще имате повече интерес към едно момче с леко набола брада или към едно момче изобщо без брада ? Хайде момичета вие сте![]()
Ако проявявам интерес към някого ще ми е все тая дали и колко му е набола брадата. Все едно аз да те питам кое момиче ще харесаш повече - тази с коса до ключицата, или тази с коса до под ключицата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямаш брада и си комплексиран, че съученичките ти те пренебрегват?
Брадата излъчва мъжественост. Но не на всеки ходи. А и вярно, че ако харесвам някого, няма да гледам брадата.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нямаш брада и си комплексиран, че съученичките ти те пренебрегват ,чак комплексиран не , но да забелязвам че не ме гледат по начина по който гледат тези с брадите![]()
Бих обърнала внимание на това момче, което се държи по човешки с мен. Иначе като цяло повече ме привличат брадясалите и космясълите, но ако в комбинация към това са мега прости ми се повръща от тях- да брадясат и да им поникнат косми на всевъзможни места, а да се държат супер лапешки, това е пълен провал....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Пф
омг
Обичам ного наболи брадички, но т'ва просто в +
Може някой да е супер очарователен и да няма брада, а друг да е с брада, но не чак толкова привлекателен и хич да не му ходи. :>
НО
Обичам наболи брадички <3 Обожавам. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Харесвам набола брада, но ако отива на момчето и ако има наистина хубава брада... много обичам като си допра бузката и усетя как боцка <3<3<3...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
едва ли като харесам някой ще спра да го харесвам само щото има или няма набола брада ;дд wtf?!![]()
Харесвам наболата брада. И как боцка. Ох, страшно е :Д
Обаче не ми пречи и гладко да е. И по двата начина харесвам.
Обаче боцкането е несравнимо, много ми е възбуждащо...
Everything changes, but beauty remains ...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ъмм, честно казано не обичам много много момчета с брадички, мустачки т.н
Но ако пък го харесвам много, защо не (:
Не харесвам набола, нито дълга брада. От известно време насам свикнах, с хора, които си правят кола маска на брадата. Харесва ми.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
nigga stole my bike
Тва що е тук?
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…