.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Не знам дали си учил в училище или си чел от любопитство, но химена (девствената ципа) не винаги се разкъсва напълно. Самата тя е различна форма при жените: ануларна (полулунна), решетъчна, септална (с преградка) и т. н. При някои жени е по-еластична, което я прави трудна за разкъсване (дефлориране). Това не пречи менструалната кръв да излиза, ако случайно това си помислиш. Не съм сигурен какво ви е казала гинеколожката, но хименът се разкъсва цялостно по правило (което важи и практически) чак при раждането. Това, което мога да ти предложа е да използваш някоя от следните пози (има и много алтернативи) за по-дълбоко проникване: http://www.sexinfo101.com/deepimpact.shtml или http://www.sexinfo101.com/siderider.shtml (втората е за препоръчване в твоя случай).

*Изкривената форма на пениса при мъжете е честно срещана, така че това не е особен проблем (освен, ако не е изкривен твърде много, тогава е добре да се консултираш с лекар).
    **Няма накъде нагоре да отиде пениса ти.
    ***Сайтовете са за спомогателна информация, която не цели нарушаване на правилата на форума. Моля лица, които не са под определената възраст (която очевидно тука не е много конкретна) да не ги посещават. Извинявам се, че трябва да ги публикувам.
    ...

И аз точно това се чудих какъв лекар да посетя

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от stopthepower Виж мнението
    И аз точно това се чудих какъв лекар да посетя
    Ако не е тайна как/колко/накъде изкривен?

Иначе ао можеш да си водиш нормлаен полов живот, урологът ще ти каже да не го мислиш (смисъл то се оправя само с операция и то сериозна и е безмислено, ако не ти е проблем, да правиш каквото и да било)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си