.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

"Българите много обичаме да зяпаме"

"Като диваци сме!" отсича маг Златина - жената, някога скандално известна из Интернет форумите.
    "Много обичаме да зяпаме хората - по улиците, в съградския транспорт, по спирките.", твърди пловдивската Пития. "Това според мен е крайно невъзпитано и нарушава личностното пространство на хората. Понякога ми е идвало да кресна "Какво зяпаш, бе?!" на някои минувачи. Имам чувството, че сме много диви в България, явно всички тук страдат от социална фобия и като излязат навън все едно не са виждали други хора с години. Зяпат като застреляни, все едно, че са живели в пещера. Според мен това е мега невъзпитано", твърди жената.

Изречено от "маг", мога само да се развеселя искрено. Навсякъде е така.

Не и в метрото в Лондон.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    вярно си е.. особено в трамвая всички гледат втренчено, все едно след малко вадят резачките...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Какъв е проблема тогава в българите според вас?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    бойко и комунистите са виновни за све ;д

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    И аз постоянно зяпам хората, с приятелите ми им се смеем, но не с лоши чувства и злоба, просто за купона ... А най-любимото ми е като идем на кръчма/дискотека, и някой започне да се раздава като за последно

Обичаш "за купона" да гледаш и оглеждаш хората? И сигурно гледате на кръв като първите мутри с анцуг адидас.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    ^ Напротив, гледаме с усмивка, не можеш да разбереш дали ти се радваме или ти се смеем

Сиреч се надсмивате и подигравате с хората и единственото основание е "за купона". То и онова същество на 16 години, което нападна момче и момчето остана без далак и бъбрек, и той "за купона".

Автора на темата - отговори ли си на въпроса, горното неорентирано създание ясно ти даде отговор защо гледа хората и им се - смее или радва.

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    ^ Напротив, гледаме с усмивка, не можеш да разбереш дали ти се радваме или ти се смеем
    И като някой нервак ви начупи зъбите ша ви видя аз тогава.

Мега фен Аватара на D1esel
    ООо, и аз правя така Понякога дори ме е и срам Но като се втренча в някого си мисля, къде е тръгнал, какво си мисли, щастлив ли е, ака ли му се

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    ООо, и аз правя така Понякога дори ме е и срам Но като се втренча в някого си мисля, къде е тръгнал, какво си мисли, щастлив ли е, ака ли му се
    Не стана ясно, гордееш ли се с това, или просто признаваш, че си комплексарче?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Сериозно, ама и мъже ли зяпаш? Аз ако те видя да ме зяпаш ще те помисля за мека китка. Аз се заглеждам само по мацки, но не ги зяпам в лицето, а обикновено в гръб (в дупето), иначе не е възпитано.

Мега фен Аватара на RagioL
    През повечето време гледам през прозореца.

Не е особено интересно да наблюдаваш хората втренчено.

А да те наблюдават е дразнещо.

Когато съм в автобус.

Но и по принцип не обръщам особено внимание на хората.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Сериозно, ама и мъже ли зяпаш? Аз ако те видя да ме зяпаш ще те помисля за мека китка. Аз се заглеждам само по мацки, но не ги зяпам в лицето, а обикновено в гръб (в дупето), иначе не е възпитано.
    И мъже и жени зяпам И на мъжете и на жените им гледам дупетата, ако съм впечатлен от изражението на лицето.

А аз като вървя и понякога зяпам паркиратните коли.
    То как да не забележиш ей тая примерно:

Супер фен Аватара на montana6
    Какво ще рече зяпане в случая? Хвърляне на един поглед или заглеждане?
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си