Здравейте. На 15 години съм. Не мога да се нарека грозна или тъпа. Само съм малко срамежлива. Предварително ви благодаря за съветите и коментарите.
Ето го и проблемът ми:
Първо: Харесвам едно момче от три години. Нека да наречем момчето Дидо. Та с Дидо бяхме в един клас, но сега той се премести в друга държава. По мнението на най-добрата ми приятелка трябваше вече да съм да го забравила, но аз си мисля за него всеки ден. Дори му нарисувах и портрет, но после го скъсах на парчета.
Второ: В новия ми клас има едно момче, което ми е пълна противоположност. С него изобщо не си приличаме, но толкова много го харесвам.
Трето: Запознах се с две момчета от съседния клас. Двамата са най-добри приятели. Аз веднага изпитах симпатии към едното, но то взе че стана гадже на най-добрата ми приятелка. Но стана така, че той се оказа голям кретен и те скъсаха. Но аз продължавам да изпитвам симпатии към него, макар не чак толкова големи. Даже вече са почти никакви, но все пак...
Другото момче не е от най-красивите, но по характер много си приличаме и си допадаме един на друг. Аз го харесвам, но не съм сигурна, че и той ме харесва.
Моля ви, кажете ми какво да правя. Харесвам четири момчета на веднъж, но едното е в чужбина, с второто нямаме нищо общо, а с последните две ве4е не ги харесвам чак толкова много.
МОЛЯ ВИ!!!!
ПОМОЩ!!!!