.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Чаени ароматни свещи - къде - Варна?

Привет! Искам да ви попитам къде във Варна мога да намеря чаени ароматни свещи, които да са в комплект, по възможност повечко вътре, че да е по изгодно, отколкото като ги вземам на бройка. Питам ви, понеже това което аз намерих, не ме устройва:
    Вчера гледах някакви в ЦБА на сносна цена, ама то вътре бяха толкова изронени и омачкани, че направо си бяха пред молекулярен разпад.
    В един магазин магазин бях намерила 6 броя за 3 лева, но то все едно по 1 брой да ги купувам, тоест пак нема кирия.
    В онлайн магазините цената е добре - 20 броя за 6 лева, т.е по 30 ст за една, ама с наложени платежи, доставки и други дивотии, представляващи излишен разход.
    Мерси предварително!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Из магазинчетата по левче провери ли? Иначе готини свещи има в индийските по Цар Борис, но не знам до колко ще са ти изгодни.

Също до My Market на Студентска (големия срещу дюнер хауса) има едно магазинче за джунджурийки - доста евтинко е. Може там да има.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Из магазинчетата по левче провери ли? Иначе готини свещи има в индийските по Цар Борис, но не знам до колко ще са ти изгодни.

Също до My Market на Студентска (големия срещу дюнер хауса) има едно магазинче за джунджурийки - доста евтинко е. Може там да има.
    Мерси за инфото!
    Пробвала съм в магазини по левче, но това което намерих, не ми хареса. Иначе би ли обяснила на ЛС къде точно на студентска, понеже не го знам тоя дюнер хаус.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    В Джъмбо съм виждала такива свещи
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    В LIDL съм виждала, стоят при препаратите.

Град
    Варна
    Повече от тоя ш*бан кауфлад НИКОГА ..... Отиваме ние с моя харесахме си едни свещи 25 броя за 3,99 ( цената беше точно под самите торбички със свещите ) взехме и някакво сладко и една запалка. Отиваме ние на касата, оная ми вика 9 лева ... Кво????? Дадох ме ги де да идем. Гледам касовият бон 6,99 за едни ш*бани ароматни свещи ... Явно, че големият им оборот е от лъженето за цената ... Повече в тоя магазин няма да стъпя!!!!!
    По добре да бяхме взели онея пооръфаните от цба ... А и петъка като ходихме в цба изглеждаха доста по добре - явно онея са били нещо измачкани от товар разтовар и сега са заредили нови. Другият път от там, вярно 20 броя само, ама за 4,30, а не 25 за 7 кинта ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си