.
Затворена тема
Страница 101 от 113 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 2802

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Иначе аз съм абсолютно шокирана, че L'Occitane тестват, въпреки че твърдят, че те били био козметика.
    Те май не се водят био козметика, върху животни не тестват със сигурност.
    Ревлон, обаче го правят. Из тия списъци има разминавания на места. За съжаление е факт, че който пазарува предимно от тук, може да купува не тествана върху животни козметика на супер малко места - аз лично се сещам само за Живанши от декоративната.
    Последно редактирано от BlackMeow : 02-15-2013 на 18:29
    Das Feuer liebt mich

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow Виж мнението
    сигурност, не сигурност, има ги в черния списък.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow Виж мнението
    Ревлон, обаче го правят. Из тия списъци има разминавания на места. За съжаление е факт, че който пазарува предимно от тук, може да купува не тествана върху животни козметика на супер малко места - аз лично се сещам само за Живанши от декоративната.
    Тестват.
    Ревлон реално не правят тестове върху животни, а купуват от други компании готови химични препарати,които вече са тествани.
    Има доста избор от ''белия списък''.
    Най-достоверни са списъците от сайта на peta ,има отделна тема и там са публикъвани.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ужас. Горките зайчета, мишчици, котенца и кученца. Да не почвам пак!
    Сериозно се навих всичката ми козметика да е Орифлейм вече, което е на път да стане те не са тествали върху животни никога от създаването си през 1967.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Зайче..
    Когато кажете, че тестват декоративна козметика върху животни, си представям някакви нагримирани котенца и кученца
    та, какво им става от това, че ги съжалявате толкова ? (сериозно питам, въобще не се подигравам, ако някой реши да си помисли това)
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Manhattan *
    КУТИЯТА моля

Мега фен Аватара на Зайче..
    готово
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Когато кажете, че тестват декоративна козметика върху животни, си представям някакви нагримирани котенца и кученца
    та, какво им става от това, че ги съжалявате толкова ? (сериозно питам, въобще не се подигравам, ако някой реши да си помисли това)
    о, въобще не е само това. Погледни цитата, който публикувах, изгледай ако ти стигнат силите клипчето, което Поли публикува. Аз не можах.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    сигурност, не сигурност, има ги в черния списък.
    Аз казвам каквото знам, из интернет може да пише всичко.

А който питаше какво им ставало на нагримираните зайчета...Задай си въпроса защо химиите първо все пак се тестват върху беззащитни животни, а не ги дават директно на хора. Елементарна логика.
    Das Feuer liebt mich

Град
    Manhattan *
    ООО моля те замълчи!

нека те запозная с някои факти:
    наи-честите алергични реакции са именно към боите от фирмата Лореал.
    Нали те тестват върху животни? е , файда.

Дори не си си направила труда да погледнеш списъка, а говориш празни приказки.
    Какво и е на козметиката,която не прави тези ужасни тестове?
    Ще дам пример с Нивеа,аз съм изключително доволна от всеки един продукт.
    http://www.peta.org/ -- aко това не е сигурен източник, то тогава не знам кое е.
    Може би ти,а?

Не интернет, а сайта на Пета. Хората работят това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    darrie явно бъркам марката :Д да, много готино изглеждаше, както и тея новите на Флормар, те са нещо подобно. Много си бях харесала една кола в тоя цвят
    Кажи за малката бяла рокля? Нова ли е? Не бях виждала. Хубава ли е?
    Бяха я пуснали на 13,90 лв и тъй като съм фенка на черната, си я поръчах. И не, не е нова. Много ми харесва. Има нещо общо с черната, но не е същата. Ако харесваш черната, смятам, че и тази ще ти хареса.
    Колкото до фирмите, които тестват върху животни.. Много искам да спра да купувам от тази козметика. Трябва да се взема в ръце и да видя кои тестват и кои не. До тук каквото прочетох, май цялата ми козметика е тествана върху животни.. ;(

Охх, клипа, който Полина постна.. не можах да го изгледам... ;( ужасс

Вече като си купувам нещо, ще се замисля на коя компания е. И представете си какви пари правят тези хора.. а горките животинки...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Като изгледах този клип, проверих в youtube и имаше още по-гадни.. Едни биеха животинките, защото се дърпаха .. ;( В друг клип се казваше, че има и безполезни тестове, защото на животните едно вещество влияе по един начин, а на нас по друг. Примерно нас морфина ни успокоява, а котките ги прави хипер активни. Колко много животинки страдат, а голяма част от тях - напразно. Вече определено ще се замислям какво купувам...
    Момиче ^^

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    През времето, което започна клипа за животинките и най-спокойно си ядох спагетите........ толкова гадно ми стана, че сега май няма да ям 2 дена. Как може, бе? Заради едната козметика.......то дали ще спрем да я купуваме и т.н... пак нищо няма да ги спре да тестват върху милите животинчета. Ние, хората, сме най-големите животни.

Мерси за розовата вода, днеска тръгвам и ще видим каква ще взема ии още да ви питам ;д
    Нали знаете как след използване на грим (очна линия, молив, сенки) около очите и след като е почистено лицето, очите изглеждат тоооооооооолкова изморени, потъмнени точно в тази зона ;д Сигурно няма да имам успех ама да питам, има ли някакви кремове или нещо подобно, което да възвърне предишния им вид - хубави, свежи като, че ли не е носен грим;д да не са толкова тъмни ? :Д :Д

А и още нещо ;д
    Някой е да ги виждал/познава/използва ? Гледах клип на едно гуру и много искам да си го взема ;д
    http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...1&tx=106&ty=95

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Нали знаете как след използване на грим (очна линия, молив, сенки) около очите и след като е почистено лицето, очите изглеждат тоооооооооолкова изморени, потъмнени точно в тази зона ;д Сигурно няма да имам успех ама да питам, има ли някакви кремове или нещо подобно, което да възвърне предишния им вид - хубави, свежи като, че ли не е носен грим;д да не са толкова тъмни ? :Д :Д
    Аз започнах да си слагам кръгчета краставица и, не знам въобразявам ли си, но виждам ефект

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    През времето, което започна клипа за животинките и най-спокойно си ядох спагетите........ толкова гадно ми стана, че сега май няма да ям 2 дена. Как може, бе? Заради едната козметика.......то дали ще спрем да я купуваме и т.н... пак нищо няма да ги спре да тестват върху милите животинчета. Ние, хората, сме най-големите животни.
    Аз лично за себе си спирам. Най-голямото животно е човек, който иска да изкара повече и повече пари.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Снощи си ги сложих, сложих и тънки чорапки, че лепката не ми вдъхна много доверие.
    Ами пликчетата са пълни с някакви билки, като чаени са.
    Сутринта бяха така: http://prikachi.com/images/125/5876125Z.jpg
    Но те вътре като ги слагах, си личеше както казах, че има билки и пак беше тъмно.
    Не се чувствам никак по-различно от всеки друг ден. Даже сега ми падна настроението и ми стана доста смотано изведнъж.
    Аз и не знам какъв ефект трябва да имат изобщо тези лепенки. Определено жената в магазина доста ги прехвали. Било и весело, чувствала се свежа и тн.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Абе ти остави веселото, важното е да ти премахват токсините.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ...
    Е, от лепенки, които си слагам на краката, не бих очаквала да ми стане весело Тези неща винаги са ми били преувеличени. Склонна съм обаче да повярвам, че махат токсините, изглеждат ми брутално :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си