.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас

Моля, дайте ми съвет как да отслабна до края на Май месец.

Здравейте. Значи аз съм момиче на 15, висока съм 1.65 и тежа 61-62 килограма. Преди два, три месеца бях 55 кг, но изведнъж напълнях много бързо. Усещам как си похапвам повечко, а не спортувам. Въпросът ми е, какво да изключа от менюто си за да отслабна до края на Май месец и пак да съм си около 55 кг и да изглеждам по-добре. И примерно ако всяка сутрин излизам да бягам по 20-30 минути и правя упражнения за цялото тяло. Просто искам съвет, но не ми се спазва стриктна диета, а просто някакъв прост режим, който може да ми помогне. Мерси предварително.

С тичане се отслабва след 40тата минута, най-бързото отслабване от физическо натоварване е със скачане на въже. Намали тестените работи, чипсовете и тея залъгалки и ги смени с повечко зеленчуци.

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва за 40-тата минута не е вярно. Стига да тичаш и след като се умориш, ще топиш мазнини.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

плуване и тичане

Супер фен Аватара на flo0pY
    Без пържено, без тлъсти храни- салами, колбаси, свинско и каквото и да е месо с тлъстини и без никакви тостери дюнери и какво ли още не което продават в даскало, успех
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен
    Повече тренировки..Изцеди до максимум гликогена,яж в тренировъчни повече въглени ,а в нетренировъчен яж повече мазнини.И това е

Цитирай Първоначално написано от casuall Виж мнението
    С тичане се отслабва след 40тата минута, най-бързото отслабване от физическо натоварване е със скачане на въже. Намали тестените работи, чипсовете и тея залъгалки и ги смени с повечко зеленчуци.
    Айде пак пълни глупости. Кардио не повече от 20мин като гледай да е интервално. Примерно спринт почивка спринт почивка. Зеленчуците са кръгла нула, яж си каквото ти е кеф ако на тая възраст се ограничаваш... не знам.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Бива пък точно от тая възраст да се понаучи кое е по-добре да избягва и на кое да набляга.Примерно-полза от рафинирани храни,трансмазнини и тям подобни няма да види никога.Имам предвид всичко пакетирано+маргарина.От пърженото и газираното-също.

За кардиото,авторке, наистина не е нужно да надвишаваш 40 минути,особено ако не си свикнала.
    Ако пък е интервално с достатъчно добър интензитет,и 15 минути са ОК,стига да си редовна.
    За вечеря не хапвай въглехидрати,замени ги с нещо протеиново или някоя салатка,пък защо не и двете.
    (предполагам имаш идея какво е "интервална кардио тренировка",въглехидрати" , "белтъчини"..? )

И вода-пий повече от нея.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born