- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моля, дайте ми съвет как да отслабна до края на Май месец.
Здравейте. Значи аз съм момиче на 15, висока съм 1.65 и тежа 61-62 килограма. Преди два, три месеца бях 55 кг, но изведнъж напълнях много бързо. Усещам как си похапвам повечко, а не спортувам. Въпросът ми е, какво да изключа от менюто си за да отслабна до края на Май месец и пак да съм си около 55 кг и да изглеждам по-добре. И примерно ако всяка сутрин излизам да бягам по 20-30 минути и правя упражнения за цялото тяло. Просто искам съвет, но не ми се спазва стриктна диета, а просто някакъв прост режим, който може да ми помогне. Мерси предварително.
С тичане се отслабва след 40тата минута, най-бързото отслабване от физическо натоварване е със скачане на въже. Намали тестените работи, чипсовете и тея залъгалки и ги смени с повечко зеленчуци.
Тва за 40-тата минута не е вярно. Стига да тичаш и след като се умориш, ще топиш мазнини.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Без пържено, без тлъсти храни- салами, колбаси, свинско и каквото и да е месо с тлъстини и без никакви тостери дюнери и какво ли още не което продават в даскало, успех![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Повече тренировки..Изцеди до максимум гликогена,яж в тренировъчни повече въглени ,а в нетренировъчен яж повече мазнини.И това е
Бива пък точно от тая възраст да се понаучи кое е по-добре да избягва и на кое да набляга.Примерно-полза от рафинирани храни,трансмазнини и тям подобни няма да види никога.Имам предвид всичко пакетирано+маргарина.От пърженото и газираното-също.
За кардиото,авторке, наистина не е нужно да надвишаваш 40 минути,особено ако не си свикнала.
Ако пък е интервално с достатъчно добър интензитет,и 15 минути са ОК,стига да си редовна.
За вечеря не хапвай въглехидрати,замени ги с нещо протеиново или някоя салатка,пък защо не и двете.
(предполагам имаш идея какво е "интервална кардио тренировка",въглехидрати" , "белтъчини"..? )
И вода-пий повече от нея.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born