- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалки между приятели...
djipsi, нещата не стават само и единствено защото ти така си казала :Ь
ако му предложиш връзка хич няма да ти откаже.
и като ссе знаете от толкова много време и сте си супер близки на 99% съм сигурна, че няма да иска само да те мине, ами те вижда като момиче за връзка.
бтв, съгласна съм със Сангуин. тя добре разграничи нещата. приятелство като аверство между момче и момиче може. пиене на бири, чат-пат излизане, не особено близко споделяне тип какво се е случвало в работата - да.
но почнат ли близките контакти, опознаването на душата на човека, приятелството се изкривява. в най-хубавия случай и двамата ще се харесат, и, няма как, ще се вземат. няма и какво да ги спира. в по-лош случай, единият ще обикне другия несподелено. дори не го вярвам с това "и двамата трябва да са грозни". човек според мен е склонен заради чувства да вижда и грозния по-красив, така че случаите наистина са два: 1. харесват се взаимно и се взимат 2. единият харесва другия.
може би наистина би могло да има истинско приятелство, ако двамата са влюбени в отделни личности, но, пак казвам, близкото споделяне, опознаване душата на другия, малко или много те карат да се привържеш, да искаш да видиш какво ще е с тоя човек.
аз да се похвалА, вчера с един такъв "приятел" си се награбихме стабилка. : DDDDD желанието беше взаимно. воала! не е вярно това за френдзона. Не винаги..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride