jghgh, защото не чувствам, че ще се получат... Убедена съм и в отговора му, без да го питам. Ако бях по-непукист щях да го бъзикна, за да видя кво ще ми каже, ама ми е достатъчно да му видя муцунката и да разбера, че пак е потънал в мисли за бившата си. Вървяли сме километри през ноща след дискотека и двамата на градус, подпирайки се, аз боса.. Него го прегръща мъката за бившата му, аз го нахъсвам да се стегне, той ми се кара да се обуя...
100% сигурна съм, че "няма само да ме мине" ако се стигне до там. Ако му предложа връзка (леле).. пак съм почти убедена какво ще ми каже. Просто нямаме чувства един към друг, от онези по-специалните, тръпка ако щеш. За тва казах, че ако го направим ще си е само тва. То се усеща, ако е искал пак съм не 100 ами 1000% сигурна, че щеше да действа, да намеква, да затвърдява. Виждала съм го как действа с момичетата и що глави е завъртял и много повече ми харесва, че вечер предпочита да дойде да си ги раздуем, да се напушим, да се похилим, да ме научи да танцувам валс и т.н.. Знам към коя кво чувства и кво иска. На мен ми казва, че съм половин мъж по-скоро иска да ме урежда с някви негови приятели. Ако ме искаше за себе си, едва ли щеше да го прави.