- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалки между приятели...
Това, което казвам, е че едно момче винаги може да му се разпали страстта, стига да е хубаво момичето и да няма друга на хоризонта. И не става на въпрос само за секс, а и за по-дълбоки отношения. В момента, в който почнеш да третираш добре някой от другия пол и му дадеш зелена светлина за нещо физическо, най-вероятно ще хлътне. Поне досега не съм виждал друго. Затова има и толкова теми тук за момчетата, които харесват приятелките си.
Говоря съвсем общо, че е в ръцете на момичето дали взаимоотношенията ще излязат извън приятелските. Аз също имам дългогодишни приятелки, на които обръщам специално внимание и бих направил почти всичко за тях. Някои сега са с гаджета, някои са ходили с мой близки приятели, по една или друга причина съм си казал "не, няма да бъде с тази, ще гледам другите." Повечето от тях имат поне приличен външен вид и достатъчно пъти съм се замислял за секс или връзка с тях. Тва не означава, че на всичките съм го показвал или че някога ще им го покажа. Това са мисли, които ми се прокрадват и съзнателно игнорирам. И ако един ден дойдат при мен, и ми покажат чувства, няма да ги забавя и за сериозна връзка. Нито мисля по цял ден за това, нито бих направил крачка, нито нищо - окей сме така и сме много близки. Но това, че няма да предприема нещо, не означава, че кавалерството и загрижеността не идват точно от онези скрити чувства.
@valdesbg и аз не знам, не трябваше да повдигам темата. Не беше с лошо, ако така сте ме разбрали. Даже не съм видял и проблем в цялата работа, който да има нужда от промяна. Единствената цел беше, да изкажа идеята за потиснатите нужди на мъжката част, които ограничават взаимоотношенията ни само до приятелски с някои девойчета от живота ни. Мисля, че почти всеки от тук има поне по едно такова момиче.
@assd, доста жалко, че мислиш така. Ако не може да си надмогнете материалните потребности, ще се съсипват приятелства. Някои хора бихме си оставили по трошичка хляб и другия да вземе всичко, ако са ни най-добри приятели. Щото с парите после няма да съм по-щастлив, ако съм без близките ми хора.
Последно редактирано от Chacho : 03-28-2012 на 21:46
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.