Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

@assd, доста жалко, че мислиш така. Ако не може да си надмогнете материалните потребности, ще се съсипват приятелства. Някои хора бихме си оставили по трошичка хляб и другия да вземе всичко, ако са ни най-добри приятели. Щото с парите после няма да съм по-щастлив, ако съм без близките ми хора.
Не е лошо да мислиш така и ако е наистина така би постъпил в реална ситуация те поздравявам, макар, че и те съжалявам малко. Според мен обаче хората, които няма да те предадат по някое време са толкова малко, да не кажа, че няма изобщо такива, винаги идва това време, време в което трябва да вземеш решение, ако не вземеш ти, ще го вземе другия. Ситуации от живота има много, по-сложни от тия, че някой си харесвал някого и той тръгнал зад гърба на някого с друг, това са най-малките проблеми. Предателство в любовта е винаги неприятно, но се преживява, може и да не се обръща голямо внимание на това, защото живота е прост - или си с някой или не сте. Но за приятелствата е винаги по-сложно, там от опит казвам, че става дума за нещо, което не може да се подели, а нещата които никога не могат да се делят са жени и пари. Мен са ме предавали и за двете, и аз съм правил избор, в който съм мислел, че това е правилния, не знам, не мисля много за това, но така е живота - разделяш се с всички в един момент. Живота нали е игра, така казват и е модерно да се казва уж така, във всяка игра трябва да се стремиш да си победител иначе няма смисъл да се играе... Аз обичам да съм победител, кой не обича? Малко са тези, които ще се откажат от своето щастие, за да бъде щастлив друг. А пък за другото - когато имаш пари винаги има с кой да ги харчиш, винаги се намират, трудно се намират такива, с които да ги изкараш, а като се намери такъв не знаеш дали изобщо ще иска да ги харчи после с теб или мисли да си ги похарчи сам и не влизаш в сметките му.
Може аз да не попадам на хора, ама всеки си знае...