- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо по дяволите ?!
според мен всяко момиче (в даден момент от живота си) мечтае за подобна разрушителната, отнасяща ума любов, а и никога не знаеш кой, къде, кога и как, нали? лично аз съм човек, който изживява всяка своя емоция докрай. смятам, че това е пълноценното живеене, вътрешно, изграждащо, осмислящо и прочее.
също вярвам в съществуването на по-висши енергии от тези, съставляващи нашите миниатюрни до пренебрежителност телца. в този ред на мисли, отдаването на чувствата (ирациото) свидетелства по-скоро за неимоверна смелост, отколкото за слабост на характера и пускане по потока.
и не, (в контекста на описаното) за мен не е грешка, че си допуснала човек до себе си. всичко останало са подробности.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи като се тръшкаш по цели нощи в мъка , отчаяние ,безсилие в смисъла на отдаване на чувства и ти минават мисли дори за самоубийство - си със силен характер ?? Мне ,точно обратното - слабохарактерни са тези хора май
Докато силните веднага спират да се интересуват и продължават да живеят независимо от обстоятелствата на ,които са изложени
потискането не води до нищо хубаво. агресира и/или обездушава;
и да, страшно силен е човек, който се потапя в себе си, рискувайки никога повече да не излезе на светло.
онези лесно отминаващите явно не влагат много от себе си в живота, епикурействат си на воля, тече, всичко тече, семки и бонбонки и всичко е цветя и рози. няма лошо. различни философски нагласи.
//по темата нямам какво повече да кажа, след едностранчивите включвания на авторката, която явно прочете онова, от което имаше нужда.