.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    според мен всяко момиче (в даден момент от живота си) мечтае за подобна разрушителната, отнасяща ума любов, а и никога не знаеш кой, къде, кога и как, нали? лично аз съм човек, който изживява всяка своя емоция докрай. смятам, че това е пълноценното живеене, вътрешно, изграждащо, осмислящо и прочее.
    също вярвам в съществуването на по-висши енергии от тези, съставляващи нашите миниатюрни до пренебрежителност телца. в този ред на мисли, отдаването на чувствата (ирациото) свидетелства по-скоро за неимоверна смелост, отколкото за слабост на характера и пускане по потока.

и не, (в контекста на описаното) за мен не е грешка, че си допуснала човек до себе си. всичко останало са подробности.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    според мен всяко момиче (в даден момент от живота си) мечтае за подобна разрушителната, отнасяща ума любов, а и никога не знаеш кой, къде, кога и как, нали? лично аз съм човек, който изживява всяка своя емоция докрай. смятам, че това е пълноценното живеене, вътрешно, изграждащо, осмислящо и прочее.
    също вярвам в съществуването на по-висши енергии от тези, съставляващи нашите миниатюрни до пренебрежителност телца. в този ред на мисли, отдаването на чувствата (ирациото) свидетелства по-скоро за неимоверна смелост, отколкото за слабост на характера и пускане по потока.
    Да, но при теб го има моментът, че е малко по-съзнателно, сходно на другите житейски принципи, които си градим. А когато се лашкаш между емоцията и разума, при това неосъзнато, се навираш в гъза на проблемите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    в този ред на мисли, отдаването на чувствата (ирациото) свидетелства по-скоро за неимоверна смелост, отколкото за слабост на характера и пускане по потока.
    Значи като се тръшкаш по цели нощи в мъка , отчаяние ,безсилие в смисъла на отдаване на чувства и ти минават мисли дори за самоубийство - си със силен характер ?? Мне ,точно обратното - слабохарактерни са тези хора май
    Докато силните веднага спират да се интересуват и продължават да живеят независимо от обстоятелствата на ,които са изложени

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Значи като се тръшкаш по цели нощи в мъка , отчаяние ,безсилие в смисъла на отдаване на чувства и ти минават мисли дори за самоубийство - си със силен характер ?? Мне ,точно обратното - слабохарактерни са тези хора май
    Докато силните веднага спират да се интересуват и продължават да живеят независимо от обстоятелствата на ,които са изложени
    потискането не води до нищо хубаво. агресира и/или обездушава;
    и да, страшно силен е човек, който се потапя в себе си, рискувайки никога повече да не излезе на светло.
    онези лесно отминаващите явно не влагат много от себе си в живота, епикурействат си на воля, тече, всичко тече, семки и бонбонки и всичко е цветя и рози. няма лошо. различни философски нагласи.

//по темата нямам какво повече да кажа, след едностранчивите включвания на авторката, която явно прочете онова, от което имаше нужда.

Banned Мега фен
    потискането не води до нищо хубаво. агресира и/или обездушава;
    и да, страшно силен е човек, който се потапя в себе си, рискувайки никога повече да не излезе на светло.
    онези лесно отминаващите явно не влагат много от себе си в живота, епикурействат си на воля, тече, всичко тече, семки и бонбонки и всичко е цветя и рози. няма лошо. различни философски нагласи.

//по темата нямам какво повече да кажа, след едностранчивите включвания на авторката, която явно прочете онова, от което имаше нужда.
    Може би
    Представи си някой милионер му вземат всичко до последно и го оставя улицата
    Ако започне да се вживява в чувствата и всичките проблеми - няма да свърши добре

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Може би
    Представи си някой милионер му вземат всичко до последно и го оставя улицата
    Ако започне да се вживява в чувствата и всичките проблеми - няма да свърши добре
    кое е това всичко? моралните устои, обичта, мечтите, надеждите? поздравявам те с Мадона и се оттеглям тихичко.
    //"вживява" стои много двояко в последното ти изречение:Д чиста поезия<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си