.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Срам ме е от него! :(

На 13 години съм ... но ме е срам от гаджетата ми ... имам предвид, че когато се хвана с някой 1во сякаш не ми пука но след като започна да го харесвам още повече започвам много да се притеснявам ... понякога се чудя дали е защото не съм се целувала никога с език и не знам и как става .. Но сега става въпрос за друго тоест казвам, че имам приятел отново .. но ме е много срам от него когато съм с него на живо чуствам се не уверена в себе си

Ъм, не схванах частта с предишните гаджета, от които те е било срам и факта, че никога не си се целувала с език... И, междувпрочем, на 13 си, за къде бързаш? Иди играй на гореща топка в парка или пред блока... Шегувам се, ясно е, че няма да направиш това, но не прибързвай с нещата. Пък и няма от какво толкова да те е срам... Той на колко е?
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

До това води застояването във фейсбуук и скайп.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Малка си още да му мислиш толкова.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Божеее на 13 години имала тя гаджета, ама не знаела как да се целува с език...
    Деца, гледайте си детството иии не мислете за неща, за които не ви е дошло нито времето, нито акъла...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Божеее на 13 години имала тя гаджета, ама не знаела как да се целува с език...
    Деца, гледайте си детството иии не мислете за неща, за които не ви е дошло нито времето, нито акъла...
    съгласнаааа

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel Виж мнението
    Ъм, не схванах частта с предишните гаджета, от които те е било срам и факта, че никога не си се целувала с език... И, междувпрочем, на 13 си, за къде бързаш? Иди играй на гореща топка в парка или пред блока... Шегувам се, ясно е, че няма да направиш това, но не прибързвай с нещата. Пък и няма от какво толкова да те е срам... Той на колко е?
    колкото мен е на 13

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    И защо пък те е срам?! Уж искаш гадже пък после те е срам?! И за бога как си ходила с момчета, а не си се целувала с език?

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ъъ.. не беше много отдавна, когато бях на 13, ама знам ли.. тогава още скачахме на въженце, играехме на пиян морков... далеч бяхме от мисълта за гаджета... Явно съм старомодна? >.<
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Отчайвам се,като виждам накъде върви поколението!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Много си прав !

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Щом срамът е налице, значи още не ти е дошло времето за приятел.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    К'во всички се правите на някви важни бе, половината на годините на момичето ама "малка си","накъде върви поколението","отчайвам се" и т.н. хахахаха, филмарчета пълни всички, щом си е решила, нека си има гадже, кво ви бърка? Нищо против няам, ама вече стаате отчайващо банални...

По темата нямам какво да кажа
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    К'во всички се правите на някви важни бе, половината на годините на момичето ама "малка си","накъде върви поколението","отчайвам се" и т.н. хахахаха, филмарчета пълни всички, щом си е решила, нека си има гадже, кво ви бърка? Нищо против няам, ама вече стаате отчайващо банални...

Еее недей с лошо. Не вярвам, че всички пишат това, за да се заяждат, просто си казват мнението, а тя вече си решава какво да прави. Нали за това е форумът?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Срам те е ,защото си малка
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak

+
    Все едно като сте били на 13 не сте се захласвали по някого, не сте имали гадженца и не сте си задавали същите въпроси. Сякаш сте се родили на 20. Айде не.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всъщност авторката е прекалено малка. Гаджетата се появяват на по късен етап. Или поне би трябвало. Изродили са се нещата, но не това е темата.

Автрорке - гледай си училището, за гаджета има време. Явно е че щом те е срам, значи не си узряла.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Еее недей с лошо. Не вярвам, че всички пишат това, за да се заяждат, просто си казват мнението, а тя вече си решава какво да прави. Нали за това е форумът?
    Нормално е да се издразня, един го написал т'ва "изживей си детството, не мисли за гаджета" и почнаха целия форум главно момичета да го пишат.. Ако ми кажете, че на нейните години, че и по-малки не сте както каза FuckingFreak се "захласвали" по някого, то ше излъжете брутално или няма да е лъжа в рядки случаи.

Град
    DirtyLand
    Забравих да отбележа нещо по мое мнение - не мисля, че "гадженцата" пречат на игрите на децата, нито пък да си изживяват детствата. Кой както иска и това е...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Брейкърчо - за първи път съм си мислил за девойче на почти 17. На 13 се занимавах със съвсем други дивотии. Сигурен съм че доста от хората на моята възраст че и по малки са по същия начин. Манията "На 12 съм трябва да имам гадже" се появи напоследък.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Брейкърчо - за първи път съм си мислил за девойче на почти 17. На 13 се занимавах със съвсем други дивотии. Сигурен съм че доста от хората на моята възраст че и по малки са по същия начин. Манията "На 12 съм трябва да имам гадже" се появи напоследък.
    А с мнението, че на 12 трябва да си имаш гажде се появиха и безбройните теми " на 13 съм и си нямам гадже, кво да правя" айде ходи и им обясни, че не е задължително да имат щото другите имат.

bReAk3Rче не мисля, че пречат на игрите, но на тази възраст не би могло да има нищо сериозно. =)

Град
    DirtyLand
    Да, това е вярно, но щом те мислят, че може да има нещо сериозно и го искат, нека го правят, поне мен т'ва не ме бърка..

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Amen to that.
    Авторке, така го казваш, сякаш се чувстваш задължена да имаш гадже на тая възраст.

Да, това е вярно, но щом те мислят, че може да има нещо сериозно и го искат, нека го правят, поне мен т'ва не ме бърка..
    Нещо сериозно вика хахаххахах верно ли, бе
    Напълно подкрепям Валдес относно мнение по темата.
    Я, стига- гадже на 13, верно може да има некакви наивни детски хлътвания, но за сериозния приятел айде моля те не ми казвай че може и на 13- не, не може. За там трябва различно мислене, куп отговорности и тн.
    Aвторке, И след като те е срам защо се занимаваш изобщо? В какъв смисъл те е срам- от факта, че имаш гадже, или от външния му вид!? Бол разлика.... вземи се напъни и помисли малко

Голям фен Аватара на dimi93
    Какви са тези глупости!? Живеем в 21 век! За пръв път в живта си си имах гадже на 13 години, а правих секс малко след като навърших 14!
    По темата: просто излизайте по-често, говорете по-често, прекарвайте повече време заедно и така с времето ще свикнеш с него и ще се отпуснеш! Бъди себе си и ако не те хареса или не те приеме такава каквато си, значи не е за теб
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си