- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е от него! :(
Ъъ.. не беше много отдавна, когато бях на 13, ама знам ли.. тогава още скачахме на въженце, играехме на пиян морков... далеч бяхме от мисълта за гаджета... Явно съм старомодна? >.<
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ох Боже..като почнете така''като бях на 13 си играех пред блока.На къде върви младото
поколение?!Бла бла''..И ми е любимо това да го каже някой 15-годишен ''батко'' или ''какичка.''
Абе хора какво се възмущавате толкова?Едното не изключва
другото нали се сещате?Аз на 11 си хванах първото ''гадже'',ама още играехме с децата
пред блока на народна топка,криеница и тн.Ама с това мое въпросно ''гадже'' ме беше срам
даже да се държим за ръце.Детото ви казва,че не се е целувало с език,а пък вие му скачате
как можело да мисли за такива простотии.Нормално е да я вълнуват такива неща.Само
фактът,че я е срам да го целуне,достатъчно говори,че още е с детско мислене.Какво лошо
има в това да си харесва някого и да си се радва там?!Имам чувството,че
на 13-годишните дето пускат теми за това как са правили секс и тн.не се възмущавате толкова.
Това е почти равносилно на това да се възмущавате на децата в детската градина,които се
женят под пързалките.Щото каквото и да си говорим,почти всеки се е женил в детската градина xD