.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Banned Мега фен
    ако наистина го харесваш ще стане ей така.. не му мисли много.. моя съвет е просто да му кажеш.. поговорете - на живо ! задължително.. и му кажи.. и така дори и да не го целунеш хубаво 1вия път той ще се постарае да те научи и така

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от dimi93 Виж мнението
    Какви са тези глупости!? Живеем в 21 век! За пръв път в живта си си имах гадже на 13 години, а правих секс малко след като навърших 14!
    По темата: просто излизайте по-често, говорете по-често, прекарвайте повече време заедно и така с времето ще свикнеш с него и ще се отпуснеш! Бъди себе си и ако не те хареса или не те приеме такава каквато си, значи не е за теб
    Are you fkin kidding me.jpg
    Айде направо да се е*ем като зайци, защото, разбираш ли, било 21 век.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    dimi93 е от лявостоящите, не му се връзвайте на акъла. Стар познайник е на форума.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Брейкърчо - за първи път съм си мислил за девойче на почти 17. На 13 се занимавах със съвсем други дивотии. Сигурен съм че доста от хората на моята възраст че и по малки са по същия начин. Манията "На 12 съм трябва да имам гадже" се появи напоследък.
    Тва, че ти си бил на 17 не значи , че всички трябва да са като теб !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Тва, че ти си бил на 17 не значи , че всички трябва да са като теб !!!!!!
    Така е, трябва да има и ненормалници като теб.

anonymous708973
    Guest
    Странни хора сте.
    Едните пищят, че на 13 трябвало да си играе на топка в парка.
    Другите едва ли не ще изкарат, че до една определена възраст (ако може 30 години, видиш ли), трябва да е безполова, после изведнъж да се сети да общува с момчета. Че и после с цялата си наглост критикувате 16-17 годишните момичета, че се държали като лапета? Ами как няма да се държат така, след като нямат опит? Ама не мислите, нали?

Няма нищо лошо или нередно в това да има гадже или нещо подобно на това. Не е тръгнала да прави секс, на тоя етап й стига да се прегръщат тайно от другите по празните кабинети в училище. И като човек, който го е правил, трябва да кажа, че точно благодарение на това в момента съм с доста зрели представи за отношенията жена-мъж и връзките изобщо, драмите и филмите са ми чужди и т.н.

Авторке, ще свикнеш с времето. Наслаждавай се на момента, защото е сладък и невинен, а няма да имаш още много такива.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    @ALetterFromTheSky, кое е толкова смешно?! Че си мислят, че могат да имат сер. връзка? добре, ама защо като цитат на моя пост? Карай, т'ва не е важно.
    С времето се променя и поколението. Вече такива малки олигофренчета има, за които не ми се споделя какво правят, но да не излизам от темата.. Пък и валдеса, кога точно си бил на 17 не ми е ясно, понеже вече сички почват на под 13...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    До това води застояването във фейсбуук и скайп.
    +1000000000000000000000000000..................
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от loveisnotalovegame Виж мнението
    На 13 години съм ... но ме е срам от гаджетата ми ... имам предвид, че когато се хвана с някой 1во сякаш не ми пука но след като започна да го харесвам още повече започвам много да се притеснявам ... понякога се чудя дали е защото не съм се целувала никога с език и не знам и как става .. Но сега става въпрос за друго тоест казвам, че имам приятел отново .. но ме е много срам от него когато съм с него на живо чуствам се не уверена в себе си

Абе кака на 13 колко гаджета си имала бе?? Абе хора на по 13-14 осъзнайте се малко. Когато аз бях на 13 още на гоненица играх,а вие сега за гаджета мислите. И как можеш да сравняваш това, че те е срам от гаджетата ти с това че неможеш да се целуваш с език... И какво се притесняваш за сегашния ти... Не вярвам да ти е последен. Сори, че малко така грубо ти го казвам, но много се дразня като някоя на 13 ми каже, че имала 1-2-3-4-5 гаджета.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Седи си на гъза детенцееее!!

Малка си поне още 1-2 години

И какво общо има срамът ти с целуването ? Нали за всичко си има първи път . Как ще се научиш ако не го направиш ?

Това със застояването във фейсбук и скайп е напълно вярно.Но не знам защо я упреквате като на 13 е решила да си има гадже.Вярно е,че някои потребители които са писали в темата са от другото поколение и на 13 са играели пред входа и са играели на топка в парка,но сега наистина поколението се движи по съвсем друг начин.Аз съм на 14 и тази година си хванах първото гадже което е с 4 години по-голямо от мен И наистина нещата не се въртят изобщо около секс,защото на 14 мисля по съвсем друг начин от съучениците ми например,че и от по-големи от мен.Родителите ми знаят за това и съм спокойна.
    Живота си е нейн и може да го живее както поиска,а относно това,че я е срам - с времето може да и мине не знам кво да кажа..

имам почти същия проблем .. на 13 съм и съм ходила само с едно момче .. ;// знам как да се целувам (не много добре ,но все пак мога ) но ме е срам ,,не точно но си казвам когато съм само с него какво да му кажа .. сега за какво ще си говорим и такива нещаа .. срамежлива съм просто ;хх

Офф как може да сте толкоз срамежливи няма ли хора като мен дето са си отракани още от 50сантови човеченца

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Офф как може да сте толкоз срамежливи няма ли хора като мен дето са си отракани още от 50сантови човеченца
    Има ги спокойно нищо лично,но са много дразнещи не се виждат от земята пък устата им до небесата.

Колкото до темата:
    Трябва да пораснеш може от сега да искаш,но не си достатъчно зряла.Това за езика беше забавно.

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Има ги спокойно нищо лично,но са много дразнещи не се виждат от земята пък устата им до небесата.

Колкото до темата:
    Трябва да пораснеш може от сега да искаш,но не си достатъчно зряла.Това за езика беше забавно.
    1) То че ги има има ги ама......... ме нервят плахите им душички/
    2) Не е зряла заради срама не заради годините.. моята 1-ва целувка беше на 12 , но не ме беше срам осъзнавах кво правя и така..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    малка си още, затова се притесняваш. Притесняваш се да не се издъниш нещо и да не спре да те харесва. След време ще отмине, няма страшно. Само не се праскай на тия години, че е жалко
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Притеснението ти доказва,че си прекалено малка за гаджета.Когато си готова,няма да се чувстваш така и това,което правиш ще ти идва отвътре,с желание и без притеснения...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Виж, всички сме минали по този път и това не бива да те притеснява. Никой не се е родил научен. Така, че вдигни си самочувствието, бъди самоуверена в себе си и всичко ще е , както трябва. Не бива да те е срам от приятеля ти, той е човека, с който в момента споделяш живота и може би, и бъдещето си. За целувката не се притеснявай: никой не се е родил опитен, в каквото и да е. Отпускаш се и просто се оставяш на момента.

Ох Боже..като почнете така''като бях на 13 си играех пред блока.На къде върви младото
    поколение?!Бла бла''..И ми е любимо това да го каже някой 15-годишен ''батко'' или ''какичка.''
    Абе хора какво се възмущавате толкова?Едното не изключва
    другото нали се сещате?Аз на 11 си хванах първото ''гадже'',ама още играехме с децата
    пред блока на народна топка,криеница и тн.Ама с това мое въпросно ''гадже'' ме беше срам
    даже да се държим за ръце.Детото ви казва,че не се е целувало с език,а пък вие му скачате
    как можело да мисли за такива простотии.Нормално е да я вълнуват такива неща.Само
    фактът,че я е срам да го целуне,достатъчно говори,че още е с детско мислене.Какво лошо
    има в това да си харесва някого и да си се радва там?!Имам чувството,че
    на 13-годишните дето пускат теми за това как са правили секс и тн.не се възмущавате толкова.
    Това е почти равносилно на това да се възмущавате на децата в детската градина,които се
    женят под пързалките.Щото каквото и да си говорим,почти всеки се е женил в детската градина xD

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не, наистина. Като почнете така "На 13 к'во гадже, ходи си играй пред блока". Убедена съм, че всички знаете, че няма да го направи, нали? И какво му е лошото да има приятел? Познавам двойки, които от 13 годишни, които в момента са на 20, са още заедно. Или пък "още 1-2 години". Каква е разликата дали ще е на 13, 14 или 15? А и това си е нейно решение. Щом е решила да има гадже, ще има.
    В днешно време никое 12-13-14 годишно дете няма да отиде да играе народна топка, стражари и апаши или криеница. Айде за valdesbg си знам, че винаги хейтва, ама останалите?!
    И аз съм на 13, и аз имам приятел от 6 месеца, хайде, съдете ме.

О, да, сега видях, че темата е от МАРТ месец...

Понякога ми става смешно, не заради проблема, а заради факта, че не зная въпросния човек въобще защо я е написал тази /безсмислена/ тема

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ти си и човекът, който за първи път се напи като мастия на 9, и пуши джонка на 10. Шмъркал си, за да отидеш на чалга парти. И също така си човекът, на който трябва да правя евала? Вземи си душ и си легни. Такива звезди като тебе отрано падат.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си