.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 176
    Banned Мега фен
    ^ мерси ти също

^ Много ми харесва косата ти. На първата снимка е доста светличка... направо супер ^_^ :п

Голям фен Аватара на cheburashka
    авторката, много яка коса имаш lol.
    моята е къса и чуплива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure Виж мнението
    ^ Много ми харесва косата ти. На първата снимка е доста светличка... направо супер ^_^ :п
    mersi.. tq mi e takawa po princip prosto drugata snimka e sus swetkavica

btw. nqmam bg. izwinqwam se

Голям фен Аватара на taamara
    Моята е гъста, чуплива, много чуплива, кестенява. Поддава се на всякаква обработка, мога да я къдря, да я изправям, без проблеми.
    Мечтаната коса е ето тук ;д от 2:36 нататък : ) http://www.youtube.com/watch?v=xKytBgvLEfo

Иначе искам да попитам авторката - от колко време си пускаш косата, по принцип къдравите коси растат по-бавно? Моята е чуплива и пак едва, едва...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Иначе искам да попитам авторката - от колко време си пускаш косата, по принцип къдравите коси растат по-бавно? Моята е чуплива и пак едва, едва...
    Не съм съгласна, че къдравите коси растат бавно. Моята е такава - http://img519.imageshack.us/img519/2...linnye2010.jpg и расте ужасно бързо.

А мечтана коса нямам май. Понякога ми се иска да бях с права коса, понякога не бих си заменила къдриците за нищо на света. На моменти си искам дългата коса, не моменти се радвам, че я отрязах. Зависи от настроението (както моето, така и на косата ми).
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ееее, смятай, имаш такава коса и расте бързо, браво.
    по принцип имам познати със супер къдравите коси, та затова го казах това, но няма как да го зная със сигурност ))

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Ох и аз искам такава или по-скоро нещо такова, че първата е много светла Светло русичка, супер!!! И може би това е максималната дължина, която не ми се струва грозна, може малко по-къса, но светло руса! Моята е малко по-тъмно руса, до средата на гърдите, чуплива. Нито къдрава, нито права, та всеки ден трябва да я изправям или къдря ако не искам да я нося вързана. За сега се сдържам да я изруся, обаче и този ден ще дойде
    Не знам какво намираш в тази коса. Прическата е правена с преса, не е особено гъста, а цветът не е нищо различно, от това, което се среща в ежедневието.
    Снимки на косата ми нямам, но е на пластове няколко пръста под раменете. Чуплива е. Определено не знам какво си харесвате в къдравите коси, защото цял живот всеки ден ходите с една и съща прическа. Изправянето ми отнема около 25 минути.. А после отделно, ако на следващия ден пак искам да е права около 6 минути, че краищата се подвиват и бухва леко. Най-хубаво е да не е съвсем права, за да може и да се къдри, и да се изправя. Така има най-голямо разнообразие...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз се чудя моята как да я отгледам, все седи някаква никаква, а уж е много гъста и права.
    Преди беше сравнително дълга, сега я окастрих съвсем, сега пак расте, искам да я пусна много дълга,
    ама не знам как да се грижа за нея..

И аз се включвам в темата. Моята коса е ужасно права и не се поддава на нищо, ако я накъдря се изправя до броени минути затова я нося само така, дори от сешоар няма нужда, абсолютно си има собствено мнение...

Момичета, косите ви са супер красиви и дълги!!!!

http://prikachi.com/images.php?images/315/4577315S.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/316/4577316c.jpg

......
    ..

Еее, звучи добре - гъста и права, тва е страшна комбинация!
    С правилното третиране ще е страхотна)) просто трябва да намериш подходящите продукти за нея

Цитирай Първоначално написано от drew2859 Виж мнението
    И аз се включвам в темата. Моята коса е ужасно права и не се поддава на нищо, ако я накъдря се изправя до броени минути затова я нося само така, дори от сешоар няма нужда, абсолютно си има собствено мнение...

......
    ..
    гати яката коса! (liga)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от drew2859 Виж мнението

......
    ..
    My dream!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Ох авторката е изтрила снимките и не мога да я видя ;/
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    авторката, много яка коса имаш lol.
    моята е къса и чуплива
    Благодаря ти! А може ли снимка на твоята ?

Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Амии,честно казано от 2 години някъде защото тогава жестоко бях си я отрязала и беше доста филирана ,та дори и в корените по моя грешка. От тогава насам не спирам да я подхранвам и да се грижа за нея като цяло. Тази грешка ми стана обица на ухото !

Smile

Давайте снимкии да гледаме косите ви
    Последно редактирано от Mirelaa : 03-29-2012 на 20:11

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Какво да ми хареса? Цветът! Че и дължината до някъде, прическата дори. Една коса не трябва да бъде нещо невероятно, за да е хубава и да отива на собственичката и. Може би изглежда много лесно, но да поддържаш хубав цвят на изрусена коса е трудна задача.

Banned Мега фен
    ^ много трудна ! познавам момичета,които се изрусяват.. 14во да си уцелиш цвета 2ро да го поддържаш 3то корени.. абе ужас си е като ги слушам.. и да.. хубавата коса е тази.която отива на собственичката си и не изглежда изтощена - може и да е,но да не изглежда така това го казвам за видимо.. иначе всички знаем какво означава здрава коса..

Много яка коса!!!

Ето тази коса е уникална според мен! Какво ли не бих дала да я имам, но уви... природата ме е дарила с едно проскубано нещо на главата ми...

Друг въпрос е, че тези пускат косите и после ги продават....
    Но косата е красива... как ще си я ксъся само до дупето и ше и се кефя :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да,много е красива,но е прекалено дълга. <3

Да, доста е дълга, прекалено даже, но причината да ги пускат чак толкова дълги, е защото после ги продават. Винаги, когато видите жена с такава коса имайте на предвид, че я пуска за пари... Снимките ги намерих в един форум long hair art и там има само теми с такива коси...

И като ги пуснат 180см дължина само косата режат и я пускат във форума да я продават...

Иначе и аз харесвам по - къси коси. До кръста, ако е по на черта, а ако е на триъгълник може и съвсем малко по - дълга.

Smile

искам да се включа, но за съжаление нямам адекватна снимка на косата си на различна светлина изглежда по-тъмна или по-светла, но всъщност си е тъмноруса, права, лъскава и мека. Позволявам си да "скромнича", защото открих тайната на лъскавата коса. Разгледайте статията в блога ми http://miracleofbeautyandfashion.blogspot.com/ Скоро ще пиша и за натуралните методи за изсветляване и блясък, надявам се да ви е интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си