- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса,коса,косаа !!
^ защо ? аз съм доволна от маслата.. смисъл подхранват и лош спомен от масло май не съм имала..
Остави, че ги бъркат в някакъв гараж, а и това вътре само името му е масло от нещо си. Мазничко е, но не е 100% това, което пише, че е...Най-малкият пример е колко струва 1 кило бадеми и колко масло би излязло от него и колко пари и количество е това в шишенцето.
^ мисля, че Glam0rous визираше именно маслата на Икаров. На мен лично не са ми навредили откакто ги ползвам, не съм видяла и някакъв супер "уау" - ефект. Но и в други форуми съм чела, че преди "Икаров" са били по-добри, а сега в маслата им имало много примеси.. Като цяло на пазара в момента има много други производители, предлагащи чисти, био продукти (или поне така казват), така че има избор : )
Не мога да ти кажа, че не съм доволна и недей да си ги купуваш. Просто няма ефект и от там смисъл. В ибей и други подобни има вносни масла и разликата лесно може да се направи. И в консистенция и във всичко. Хората от икаров пълнят шишето с някакво евтино масло-слънчоглед, соя, рапица и капват малко от другото или слагат само аромат. Поне така знам аз, че се прави. Като си взех 15мл, чисто арганово масло за 20 кинта и разликата стана очевидна.
Аз не съм ползвала от маслата на Икаров за коса, но мисля, че няма да са лоши, защото ползвам масло на Икаров за нокти. Много е хубаво. Затова мисля да пробвам и тези за коса. Иначе по темата винаги съм искала идеално права коса, черна и обемна. Моята е чуплива, понякога съвсем малко, друг път повече, и не изглежда хич добре, особено след къпане. Затова всеки ден си я третирам с пресата за изправяне, иначе си правя маска един път в седмицата. : ))
Айде всички на купонаа.. !
Mirelaa, как си я пусна толкова дълга? Подстригваш ли я всеки месец или не?
Женско съм ;]
А какви маски ползваш?
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Домашна маска с тривитаминол,яйца,мед,зехт н,кисело мляко и бадемово масло.
Масаж на скалпа със затоплен зехтин и бадемово масло,а понякога само със зехтин,както и 1 път в седмицата втривам в корените розмарин(престоял 2 седмици на тъмно в половин литър минерална вода).
Слагам и купени маски ,и кристали на връхчетата.
Последно редактирано от Mirelaa : 04-17-2012 на 16:07
Тоя тривитаминол май бях чела, че се слага на животни. Незнам..може и да се бъркам..
Айде всички на купонаа.. !
Glam0rous,да не би да си си взела такова?![]()
Ако да,доволна ли си?Аз много искам да си го купувам товафризиорката ми го препоръча...
Виж тук.http://www.nashiargan.it/bg
не, не е такова...от салона ми го даде фризьорката. Ще потърся сайт и ще го пусна. За цъфтеж не знам дали помага, понеже моята коса не цъфти, обаче е мноого по-мазно от другите. Слагам 2 наистина малки капки и става супер мазно, цяла вечер примерно го чакам да попие и на сутринта всичко е ток и жица - меко и пригладено (понеже по принцип косата ми е чуплива и стърчи на всички посоки).
Аз искам моята коса да стане хубава, гъста, здрава, но уви сдобила съм се с тънка и права
Ето отзад как стои http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22058542_n.jpg
С вързана коса http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...52728484_n.jpg
Косата ми е тънка, дълга и на пластови(сама съм си ги правила)
Искам някаква промяна дайте примери как да я направя![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ на мен нещо ми липсва в нейната коса,но не знам какво .. някак си.. не знам,има нещо,но не се сещаминаче косата и е хубава,дори много хубава !
![]()
И на мен ми харесва, особено на първата снимка (сЪн) : )) и съм съгласна за степените, ама не прекалено много - 3 степени - идеално, според мен.
Нещото, което липсва сякаш е обем и повечко плътност
Но е многооо хубава))
Последно редактирано от taamara : 04-17-2012 на 18:42
nymphadora благодаря ти :*
FuCKkK13 благодаря ти и на теб, а и липсва обем, винаги и липсва и не знам по какъв начин да го докарам ;х
taamara мерси и да на 3 степи е
strawberry88 благодаря ти и на теб (sun) :sun:
^ пробвала ли си да я начупваш колкото да бухне ? или да я сушиш надолу с главата ?
сушила съм я с надолу главата, но пак с никакъв резултат, а как да я начупя колкото да бухне?