- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс изненада
Здравейте, нуждая се от малко помощ. Трябват ми идеи за секс изненади, понеже искам да изненадам гаджето си. Искам нещо нестандартно, което да го побърка. Досега сме използвали белезници, връзвали сме се, правила съм се на непослушна ученичка, на невинно момиченце, много готино секси бельо, сметана и единственото, за което се сещам е нещо садо-мазо, но незнам дали ще го одобри.
Ами ;д той да се прави на затворник а ти на пазачката(;д незнам как се пише в женски род) ;д ЛОЛ това ми доиде на ум.
Следмалко сигорно ще измисля още нещо![]()
Глей само да не се натъкнеш на изненада - шамар. Всеки човек си има граници. По-добре го познаваш от нас, за да знаеш докъде можеш да импровизираш.
Най-голямото разнообразие идва от любовната игра, която може да почне часове по-рано, а и е ключът към качествения roleplay. Тоест, ако се държиш с него като разгонено невинно девойче, часове преди да сте се метнали в леглото и на него му хареса, познай какво ще се случи вкъщи, след като се е насъбрало всичкото сексуално напрежение. Та това е опция да разбереш дали иска, без да разговаряш с него.
Вариант е и да го направите на различно място.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Напълно съм съгласна с горното мнение. Какво мога да допълня...може наистина да пробваш още с "role play", може да го чакаш гола, може да го дразниш през деня, когато не сте заедно, пращайки му мрънишки смс-и, снимки... Може да го събудиш със свирка, да му направиш стриптийз, да се замозадоволяваш пред него (някои мъже обожават). Много са нещата..зависи какво му харесва.![]()
Ами както ти казаха преди мен именно зависи от това какво му харесва. Аз пък се сетих за нещо друго- отиваш примерно у тях и без никакви приказки му се хвърляш от вратата, така бързо, без любовна игра, направо му се нахвърляш иии да няма място за думи. Да ти кажа много е готино![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
прецени кое ще му хареса най-много, но на мен най-много ми хареса това с провокаците през деня ... иначе и другите не са лоши
Благодаря ви много за идеите. На мен вече ми хрумна нещо, но незнам колко е добро - да го дразня през деня, да му кажа че имам някакъв подарък за него обаче да не му кажа какъв и по-късно да се предоставя като негов подарък само с една панделка и нищо друго. Как ви се струва? Иначе давайте още идеи, доста са полезни и за напред.))
И двете е още по-добра идея.
Свещи - недей, през цялото време ще мислиш дали нещо няма да се запали и няма да се насладиш на усещането.
Тия свещи по никъв начин не биха им повлияли и не се сещам да познавам момче, който да се впечатли от такова. Абсолютно безразлични са ми. Чорапите сигурно също не бих забелязал. Обувките на токчета по-може.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Позволи ми да не се съглася с теб
М?
Съвсем сериозно, без заяждане, тц. Според мен бельото може да е сексапилно по три причини - вещае секс, разголено е и все пак скрива и не дава всичко наготово. Първите две неща се получават дори и гол да излезеш, а третата причина, за да не се изпари, трябва и поведенчески да не даваш всичко наготово (което може да се постигне само с поведение, не е гарантирано, че на всеки би му харесало и най-вече не всеки може да се справи като хората).
Ма си зависи от човека. Аз имам фетиш към нощници и момичета само по тениска/риза.
Различни фетиши явно![]()
И на мен ми харесва :д
Не знам, човек, ама ако някой ден обърна резбата, ще съм бая конкуренция :ДД
Какво ли не сме правили с моята! Пробвайте да се правите че ти/й е за първи път! Може и да пробвате на обществено място ама гледай да е вечер. Пробвай нещо романтично, свещи, цветя... Колкото до садо-мазо , моята приятелка обича да и говоря мръсотийки и да я пляскам с рака или колан по дупето ! Понякога дори обича да я държа за гърлото![]()