.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Хининова вода- марка?

Здравейте! Четох из форумите добри и не чак толкови добри отзиви за хининовата вода и накрая се убедих да си купя. Преди половин година си отрязах дългата коса и сега ме е много яд Кажете от коя марка сте най-доволни, как я ползвате - на суха или мокра коса и ползвате ли нещо друго? Има ли някакви странични ефекти?
    Извинявам се ако има подобна тема.

Преди доста здраво се офъках и си купих на Adda.
    Втривах я след всяко къпане, 3 пъти седмично, на мокра коса, веднага след къпане.Масажирах и чаках да съхне.Между другото някъде по форумите ми се мерна мнение от типа "Не се сушете с хининова вода на главата, ще я омазни!".Пълни глупости.Ползвах и Икаров и достигнах за няколко месеца желаната дължина.
    Много хубави и евтини продукти.С какви ли химии не си тъпчем главите, а на такива натурални продукти ще откажем.
    Не съм забелязала абсолютно никакви отрицателни ефекти.Както се казва- дори и да не ти помогне, няма да ти навреди.

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен ми се омазняваше косата от хининовата вода и затова си сложих 2-3 пъти и спрях но една приятелка ползва на Adda и и порастна косата ... не знам дали е от хининовата вода,защото и тя всеки месец се подстригва ;д.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Аз използвах на Милва. Нямам отрицателно мнение за нея, но не мога да ти кажа със сигурност, че от това ми порасна косата .... съчетавах го със стимулант и травитаминол.

Banned Мега фен
    на всеки се отразява различно.. пробвай и до 1 месец ако не видиш разлика по-добре я спри.. на мен явно не ми действа.. омазняваше ми,но си я ползвах около 4 месеца и грам разлика в растежа нямаше (говоря за по-бърз растеж) и я спрях...

Banned Мега фен
    бтв. ако искаш погледни 2те теми за косата.. има доста подхранващи неща,а и не са скъпи.. може да си харесаш нещо ;д

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Не мога да разбера... момичето пита от коя марка сме доволни,а ти и даваш линкове на теми от други форуми с мнения на други хора. Момичето пита в тийнпроблем,а не в бгмама и т.н
    /съжалявам за спама/

До преди 1-2 месеца ползвах на Милва и изобщо не бях доволна. Ефекта беше нулев, а и косата ми се омазняваше много бързо. Сега съм с Adda и въпреки, че я ползвам от скоро, ми действа много добре. И по други форуми съм чела, че мненията за хининовата вода са в двете крайности, така че е най-добре да си купиш и сама да прецениш. Ако видиш че не се отразява добре на косата ти, спри да я ползваш. Между другото съм чувала страшно добри отзиви за стимуланта за коса на Икаров, но не съм го пробвала и не мога да коментирам

Ами мисля да си взема на Адда пук да видим дали ще има някакъв ефект

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ползвала съм на адда, на милва, на кокона и честно казано и от трите ми се омазняваше допълнително косата
    предпочитам да расте бавно и да е чиста по-дълго време, отколкото да я мия всеки ден
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си