Здравейте! Четох из форумите добри и не чак толкови добри отзиви за хининовата вода и накрая се убедих да си купя. Преди половин година си отрязах дългата коса и сега ме е много яд Кажете от коя марка сте най-доволни, как я ползвате - на суха или мокра коса и ползвате ли нещо друго? Има ли някакви странични ефекти?
Извинявам се ако има подобна тема.
Преди доста здраво се офъках и си купих на Adda.
Втривах я след всяко къпане, 3 пъти седмично, на мокра коса, веднага след къпане.Масажирах и чаках да съхне.Между другото някъде по форумите ми се мерна мнение от типа "Не се сушете с хининова вода на главата, ще я омазни!".Пълни глупости.Ползвах и Икаров и достигнах за няколко месеца желаната дължина.
Много хубави и евтини продукти.С какви ли химии не си тъпчем главите, а на такива натурални продукти ще откажем.
Не съм забелязала абсолютно никакви отрицателни ефекти.Както се казва- дори и да не ти помогне, няма да ти навреди.
На мен ми се омазняваше косата от хининовата вода и затова си сложих 2-3 пъти и спрях но една приятелка ползва на Adda и и порастна косата ... не знам дали е от хининовата вода,защото и тя всеки месец се подстригва ;д.
Аз използвах на Милва. Нямам отрицателно мнение за нея, но не мога да ти кажа със сигурност, че от това ми порасна косата .... съчетавах го със стимулант и травитаминол.
на всеки се отразява различно.. пробвай и до 1 месец ако не видиш разлика по-добре я спри.. на мен явно не ми действа.. омазняваше ми,но си я ползвах около 4 месеца и грам разлика в растежа нямаше (говоря за по-бърз растеж) и я спрях...
Не мога да разбера... момичето пита от коя марка сме доволни,а ти и даваш линкове на теми от други форуми с мнения на други хора. Момичето пита в тийнпроблем,а не в бгмама и т.н
/съжалявам за спама/
До преди 1-2 месеца ползвах на Милва и изобщо не бях доволна. Ефекта беше нулев, а и косата ми се омазняваше много бързо. Сега съм с Adda и въпреки, че я ползвам от скоро, ми действа много добре. И по други форуми съм чела, че мненията за хининовата вода са в двете крайности, така че е най-добре да си купиш и сама да прецениш. Ако видиш че не се отразява добре на косата ти, спри да я ползваш. Между другото съм чувала страшно добри отзиви за стимуланта за коса на Икаров, но не съм го пробвала и не мога да коментирам
ползвала съм на адда, на милва, на кокона и честно казано и от трите ми се омазняваше допълнително косата
предпочитам да расте бавно и да е чиста по-дълго време, отколкото да я мия всеки ден
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./