- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- "Българите много обичаме да зяпаме"
"Като диваци сме!" отсича маг Златина - жената, някога скандално известна из Интернет форумите.
"Много обичаме да зяпаме хората - по улиците, в съградския транспорт, по спирките.", твърди пловдивската Пития. "Това според мен е крайно невъзпитано и нарушава личностното пространство на хората. Понякога ми е идвало да кресна "Какво зяпаш, бе?!" на някои минувачи. Имам чувството, че сме много диви в България, явно всички тук страдат от социална фобия и като излязат навън все едно не са виждали други хора с години. Зяпат като застреляни, все едно, че са живели в пещера. Според мен това е мега невъзпитано", твърди жената.
Изречено от "маг", мога само да се развеселя искрено. Навсякъде е така.
Не и в метрото в Лондон.
вярно си е.. особено в трамвая всички гледат втренчено, все едно след малко вадят резачките...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Какъв е проблема тогава в българите според вас?
бойко и комунистите са виновни за све ;д
И аз постоянно зяпам хората, с приятелите ми им се смеем, но не с лоши чувства и злоба, просто за купона ...А най-любимото ми е като идем на кръчма/дискотека, и някой започне да се раздава като за последно
![]()
Обичаш "за купона" да гледаш и оглеждаш хората? И сигурно гледате на кръв като първите мутри с анцуг адидас.
^ Напротив, гледаме с усмивка, не можеш да разбереш дали ти се радваме или ти се смеем![]()
Сиреч се надсмивате и подигравате с хората и единственото основание е "за купона". То и онова същество на 16 години, което нападна момче и момчето остана без далак и бъбрек, и той "за купона".
Автора на темата - отговори ли си на въпроса, горното неорентирано създание ясно ти даде отговор защо гледа хората и им се - смее или радва.
ООо, и аз правя такаПонякога дори ме е и срам
Но като се втренча в някого си мисля, къде е тръгнал, какво си мисли, щастлив ли е, ака ли му се
![]()
През повечето време гледам през прозореца.![]()
Не е особено интересно да наблюдаваш хората втренчено.
А да те наблюдават е дразнещо.
Когато съм в автобус.
Но и по принцип не обръщам особено внимание на хората.
А аз като вървя и понякога зяпам паркиратните коли.
То как да не забележиш ей тая примерно:
![]()
Какво ще рече зяпане в случая? Хвърляне на един поглед или заглеждане?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.