.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 103 от общо 103
    1. Доволен/а ли си от живота си? *Да и то много защото всичките ми близки са до мен
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? * 14 ами пак на 14 се чувствам
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? *Не смятам че всеки трябва да има собствено мнение
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? *Не все пак си е мой живота и аз си преценявам как ще живея
    5. Злопаметен/а ли си? *Не
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? *Не опитвам се да се държа с всеки добре
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? *Ами като бях малка мечтаех да стана лекар и честно казано и сега искам да бъда такава
    8. Страхуваш ли се от неизветността? *Ами и да и не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) *Любов
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? *Духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? *Да от опит го знам
    12. Добър човек ли си? *Да
    13. Имаш ли модел на подражание? *Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? *Не
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? *Живей за мига
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? *Вярвам в любовта от пръв поглед дори съм била влюбена по този начин
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) *Ами надявам се да срещна правилният човек и да създадем прекрасно семейство и прекрасна кариера,а за външният си вид разбира се че ще ми бъде идеален

Голям фен Аватара на Богиня
    1. Доволен/а ли си от живота си? Доволна съм. Не бих желала нищо повече, като се има на предвид, че по света има толкова гладни и нещастни хора.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? Почти 18. На толкова и се чувствам.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Абсолютно НЕ. Баща ми е виновен, така ме е възпитавал.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Това търся. Обичам авантюрите и промените. Лесно се адаптирам и привързвам.
    5. Злопаметен/а ли си? Да. Прощавам лесно, но само, ако преценя.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм. Бих помогнала дори на враговете си.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Отгледана съм от реалисти. Като малка не съм имала мечти. Сега имам, но се менят всеки ден. Общо взето, живея ден за ден.

/НО ако можех да си избирам някоя дарба, сила, бих искала да мога да пея; казват, че който пее, зло не мисли... именно това са и моите аргументи/

8. Страхуваш ли се от неизветността? Твърдо НЕ. Не обичам и не искам да ми се месят в личния живот. Не изявявам желание да бъда известна. Никакво.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Красив, буен и едновременно с това спокоен. Във всеки случай не и съвършен... Съвършенството прави хората неблагодарни.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? В днешно време и двете. Настъпили са такива времена, че рядко се случва без материално, да има духовно.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Кръговратът на живота.
    12. Добър човек ли си? Старая се. Няма нищо по-красиво от очите на щастлив човек.
    13. Имаш ли модел на подражание? Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не съм срамежлива. Да, така ме приемат. Прекалено искрена съм, но се старая да не нагрубявам хората с това. Всъщност, истината боли, и то много!
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Когато знаеш истината, но въпреки това някой говори лъжи по твой адрес... не оспорвай.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, вярвам. Често я изпитвам.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Всяка вечер се опитвам да си се представя, но не се получава.
    Последно редактирано от Богиня : 09-16-2012 на 15:29

1. Доволен/а ли си от живота си? Да, но може и още по-добре да е.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 16 съм. Чувствам се на 35.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Само от това на хората, които много обичам.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Зависи от това кое ще му е различното.
    5. Злопаметен/а ли си? Да, много.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Егоистка съм но не във всяко едно отношение. Понякога мисля повече за доброто на другите, но често се е случвало да прецаквам хората в името на собственото си щастие. Смятам егоизма за положително качество. Всеки трябва да е поне малко егоист, ако иска да оцелее в живота.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана световноизвестна и много богата. Сега мечтая да съм световноизвестна, богата и много щастлива.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Всеки начин на живот си има плюсове и минуси. Какъвто и да е живот би ме удовлетворил, ако се характеризира с безкрайно щастие.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете са еднакво важни.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? ДА!
    12. Добър човек ли си? Да... (и скромен )
    13. Имаш ли модел на подражание?Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? НЕ, не съм срамежлива и не е необходимо да нося маска пред другите.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Имам много.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Нямам си на идея каква ще съм или каква искам да съм след 15 години. Може и да не съм жива след 15 години, глупаво е да си правя планове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си