1. Доволен/а ли си от живота си? да
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 14 и се чувствам на толкова
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да, разбира се.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Плашат ме промените.
5. Злопаметен/а ли си? Зависи.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога да.Според мен дали е добре зависи от повода.Има случаи, в които трябва да си.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а? За много неща.. Да няма детска градина, мама и тате да са по-близо до село, за да идват по-често ваканцията.. Такива глупости А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Сега... искам просто да успея.Нищо повече.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Може да се каже.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Ами... бих си избрала живот, в който съм наистина добра ученичка и имам шанс да вляза в гимназия, по-отворена съм, някои дребни козметични промени.. Като всеки и моят живот си има малки неща, които не ми харесват.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете, по повече духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не знам.Понякога ми се иска да е така.
12. Добър човек ли си? Мисля, че това се съди по постъпките, а аз не съм направила нищо още.
13. Имаш ли модел на подражание? Да.. по малко от много хора.
14. Срамежлив/а ли си? Може да се каже. А така ли те приемат околните? За тях съм някакво смахнато и сдухано същество.. Носиш ли "маска" пред другите? Определено.Но тя е съвсем различна от истинската мен, затова и се чудя защо ми е толкова трудно да я оставя..
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не и двете.
17. Как се виждаш след 15 години. Хаха.. как се опитвам да се видя? Семейна, с хубава работа, успяла.. като всеки и аз искам хубави неща