1. Доволен/а ли си от живота си? Да много!Имам готино гадже най-добрата приятелка на света и отличен успех!Какво повече да искам?
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 13,а се чувствам на 14...
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Да определено! Даже за жалост доста го показвам...май това не е добре =]
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Страх ...не ? Но определено искам да се вписвам,а не да се деля от околните..просто не ми е комфортно!
5. Злопаметен/а ли си? Да...може да се каже!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не мисля,че съм,а и никой не ми го е казвал!Обаче от бреме на бреме май съм! =]
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка- хубаво образование,известност-пари сега - добро образование,любов,пари,сем йство!Амбиции- отличен успех и хубавото училище...на първо време само това ме интересува-като бъдеще,а не настояще!
8. Страхуваш ли се от неизветността? Определено-НЕ
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-Много пари,прекрасна любов малка доза известност и много пътешествия с приятели!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното-от него ти остават най-хубавите спомени!
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Естествено! Толкова много пъти в моя живот се е случвал ефектът-ДОМИНО,че няма как да не мисля така!
12. Добър човек ли си? Да,аз съм добър човек!
13. Имаш ли модел на подражание? Да! Роднините ми...
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Дали съм срамежлива- да,на моменти...мисля,че всички ме приемат много добре,мога да комуникирам с всеки!...Не,не нося маската да друг!
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Да,разбирасе-,,Това,което не те убива те прави по-силен,,
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Харсване,привличане -ДА,но любов не!
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-професия- специалист в областта на ИТ
семейство- ...тогава ще бъда на 27 едва ли все още ще имам изградено такова,но предполагам,че ще имам прекрасен мъж и едно момиченце!