1. Доволен/а ли си от живота си?
Старая се. В крайна сметка-имам покрив над главата си, легло под тялото си, не ми е студено, храня се, обичам и съм обичана. Колкото и тегави неща да се случват, това че не съм на улицата, борейки се да оцелея, е достатъчно да съм доволна от живота си.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
На 23 съм. Понякога се чувствам на 15, друг път на 30 Много зависи. Но през повечето време се чувствам на толкова, на колкото съм.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
Не.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
Не
5. Злопаметен/а ли си?
Принципно не съм.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
Не съм. Обикновено гледам за другите да има, а ако остане нещо и за мен-ок. Това е във всяко естество.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
Като малка мечтаех да съм космонавт-да бъда свободна и да се рея из космоса. Сега мечтая да успея в работата и личния си живот. Не искам да ставам кариеристка.
8. Страхуваш ли се от неизветността?
Да, понякога
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
Собствен дом, семейство (аз, мъжо и едно-две деца), прилична работа, и здрави родители.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
Еми, зависи. Понякога без материалното умира и духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
Да
12. Добър човек ли си?
Старая се
13. Имаш ли модел на подражание?
Мама ))))
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
Не съм срамежлива, но понякога нося маска пред определен тип хора.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
Хах, девиза е "само напред и на горе"
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
Не, не вярвам. Била съм и още съм влюбена.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
Еми да, с професия, семейство...за външния вид не знам, няма да съм същата със сигурност. А и след 15 години ще съм на 38, няма да съм чак толкова дърта. Надявам се да продължавам да изглеждам добре