1. Доволен/а ли си от живота си? - ... и да, и не..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 18... на поне 20,21 години се чувствам
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - не
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - никак дори
5. Злопаметен/а ли си? - не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Да... добре ще е и ако не си абсолютният егоист...
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Като малка мечтаех да порастна по- бързо ... Сега нямам време да мечтая ... Амбициите ми са да не загубя мотивация и да завърша висше.. да си намеря добра работа и да съм напълно самостоятелна
8. Страхуваш ли се от неизветността? - не
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - животът мечта е този, в който аз съм много известна актриса ;dd , имам най- добрите и честни приятели, които да ме правят щастлива ...
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - ... да кажем духовното...
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - да
12. Добър човек ли си? - не съвсем... старая се да бъда
13. Имаш ли модел на подражание? - нямам
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - да срамежлива съм... не околните не ме приемат така ... не нося маска пред другите
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? нямам
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? ахх ... не съм била влюбена...
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Как се виждам.. ами надявам се да работя това, което искам ... да имам семейство, да запазя приятелите, които имам сега.. за външния вид- ще съм над 30 и предполагам ще изглеждам добре.. ;dddddd