.
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Threaded View

Мега фен Аватара на xoxi
    1. Доволен/а ли си от живота си?
    - Благодарна съм за това, което имам, но не съм и 100% доволна. Винаги имам какво още да се желае.

2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
    - На почти 17 съм, чувствам се по-малка. По-скоро по-уязвима и неподготвена за бъдещето.

3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
    - Ако мнението е на близък за мен човек, който ме познава добре - да.
    Ако е страничен човек, който не ме познава, нито аз познавам него - не.

4 Страхуваш ли се да живееш различно?
    - Предполага, че не.

5. Злопаметен/а ли си?
    - Да, много. Аз съм най-злопаметният човек, който познавам.

6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
    - Егоист съм, да. Не смятам, че е хубаво, макар че си има и своите добри страни понякога.

7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
    - Като малка мечтаех за какво ли не, не помня всичко. Да не кажа, че не помня почти нищо.
    Сега амбициите ми са свързани с бъдещето. Надявам се да постигна целите си. Не искам да се разочаровам.

8. Страхуваш ли се от неизветността?
    - Не. Неизвестното винаги ме е привличало.

9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
    - Трябва ли да се огранича в реалността?! Бих искала да живеят в някоя гора, където няма насекоми (защото имам фобия към повечето от тях), да е спокойно, тихо, зелено.. и да има вода наблизо. Езеро, пълноводна река, язовир, море, океан.. Само аз и любимия за мен човек. Друго не ми трябва.

10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
    - И двете са важни, обаче крайностите им не харесвам.
    Ако ще се избира между само материално и само духовно, бих избрала духовното.

11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
    - Силно се надявам.

12. Добър човек ли си?
    - Да, прекалено много. Харесвам си тази черта, но не обичам да се опитват да ми се качват на главата.

13. Имаш ли модел на подражание?
    - Да. Моделът ми се състои от има-няма 1000 различни личности. А може и повече...

14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
    - Не съм срамежлива, въпреки, че като по-малка бях ужасно срамежливо и дръпнато дете.
    Не знам как ме приемат околните.
    Пред някои нося. Недоверчива съм и хората, които познават истинското ми лице се броят на пръстите на едната ми ръка.

15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
    - Нямам.

16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
    - На първия въпрос наистина не знам какво да отговоря.
    Все по-често започвам да се колебая между да и не. Прекалено много го мисля, задълбочавам се в различни глупости и клоня към не, не вярвам. За да е любов, не може да се види или усети за секунда. Не и при първо виждане. Може да има привличане, но в никакъв случай любов. Любовта за да се усети в един поглед, трябва да има история след себе си.
    Влюбвала съм се безброй пъти. Най-малко 100. Веднъж в едно момче, останалите пъти в друго. И до ден днешен се влюбвам в него всеки ден. Даже понякога се влюбвам и по два пъти на ден.

17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
    - Надявам се да съм добре във всяко отношение.
    За професия нямам представа. Наистина.
    До преди месец-два имах цел, но така ми се размъти главата, че въобще не знам на къде вървя. Надявам се до 15 години да съм си намерила спирката.
    Семейство... Искам мъж до себе си, за деца не съм мислила. Прекалено голяма отговорност са, време и грижа.. Не мисля, че ще съм готова за тях, ако всичко друго не ми е на 6.
    А за външен вид нищо не мога да кажа. Надявам се да изглеждам малко по-лъчезарна.
    Последно редактирано от xoxi : 04-04-2012 на 18:51
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си