1. Доволен/а ли си от живота си? - Доволна съм от живота си ..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 17 години съм .. но се чувствам на около 20-21
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не !
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не.. не ми пука, важното е да се чувствам щастлива.
5. Злопаметен/а ли си? - Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Не съм егоистка, но смятам, че понякога е по-добре да си егоист.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Когато бях малка мечтах да танцувам брейк танци и да стана певица. Сега мечтая някои ден да бъда щастлива, да създам семейство и да си намеря хубава работа и да съм заобиколена от хора които ме обичат.
8. Страхуваш ли се от неизветността? От части да ..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Моя си ми харесва не бих избрала друг..
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - ДУХОВНОТО !!!
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да така е
12. Добър човек ли си? - Според мен да .. понякога само ставам лоша, когато някой ме провокира.
13. Имаш ли модел на подражание? - Себе си !
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Малко съм срамежлива, но на моменти. Околните ме приемат супер, а маска не нося..само понякога слагам ''фалшивата усмивка'' , когато се налага.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? .. '' Стар приятел и старо вино - ДРЪЖ ГИ ! ''
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да.. веднъж ми се беше случило .. Била съм влюбена веднъж, а в момента се влюбвам
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - След 15 години .. 100% женена с деца .. Професия нещо свързано с хотелиерството, за външния вид не знам освен, че още ще съм си много слаба ..