- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
1. Доволен/а ли си от живота си?Да!Не е лек,но на много неща ме е научил
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?На 18,иначе се чувствам на над 20,а понякога постъпките са ми като за 13
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?..Рядко
4 Страхуваш ли се да живееш различно?.. Ами всеки живот е различен,така че не се страхувам,няма начин да живея еднакво с някой друг
5. Злопаметен/а ли си?По-скоро да..Ако някой ме засегне,ще го помня до края на живота си,но никога не отмъщавам
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Не съм..и там ми е грешката
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Като малка мечтаех да сложат и моите рисунки на таблото в детската градина..но уви,нямах талант..Сега мечтая да срещна човек,който да ме разбира.Амбицирала съм се да докажа на тези,които ме подценяваха,че не е трябвало
8. Страхуваш ли се от неизветността? Много
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Живот-мечта=спкойствие,мир със себе си и добри приятели
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното..винаги
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? 100 %,убедила съм се вече
12. Добър човек ли си?Да,до такава степен,че околните злоупотребяват с това
13. Имаш ли модел на подражание? Не,възхищавам се на хората,но чак до подражание не стигам
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Срамежлива съм, околните също мислят така.Маска..избягвам да я слагам
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Винаги се цели в луната , така дори и да не уцелиш пак си сред звездите
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Да,има я...Също да
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Не знам,както и да си се представям,винаги ще е нещо по-различно,така че оставям нещата на времето![]()
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!